fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4/5

Redken All Soft

Lär känna Redken All Soft nu! Om det är något som dina lockar behöver är det rätt återfuktning. Redken All Soft Mega Curls-produkterna ger ditt lockiga hår den vård det behöver. Dessa produkter är optimerade för användning på lockigt eller afrohår. Eftersom dessa hårtyper torkar ut snabbt får du frissigt och okontrollerbart hår. Den goda återfuktningen i Redken All Soft Mega Curls-produkterna gör att ditt hår får bättre fukt. Detta ger det en finare lock, inget friss och en vacker glans!

Sortering

Per sida
Featured
Kategori
Pris

Redken All Soft-produkter

Redkens All Soft-produkter är idealiska för personer med torrt och skört hår. Formulorna är utformade för att återfukta och mjuka upp håret på djupet, så att det ser friskt och glänsande ut. Produkterna innehåller arganolja och keratinkomplex som tillsammans stärker, reparerar och skyddar håret från ytterligare skador.

Redken All Soft Shampoo

Redken All Soft Shampoo är speciellt utformat för att återfukta och mjukgöra torrt och sprött hår. Formulan innehåller arganolja, som är rik på E-vitamin och antioxidanter, och keratinkomplex, som hjälper till att stärka och reparera håret. Den rengör håret skonsamt och lämnar det mjukt och glänsande. Redken Shampoo All Soft är lämplig för daglig användning och kan kombineras med motsvarande balsam för bästa resultat.

Redken All Soft Conditioner

Redken All Soft Conditioner är ett populärt val för personer med torrt och skört hår. Detta balsam är speciellt utformat för att återfukta och mjuka upp håret så att det ser friskt och glänsande ut. Formulan innehåller arganolja, som är rik på E-vitamin och antioxidanter, och keratinkomplex, som hjälper till att stärka och reparera håret. Resultatet är ett mjukt, glänsande och friskt hår. Använd All Soft Redken Conditioner tillsammans med motsvarande schampo för bästa resultat.

Redken All Soft Mega Hydramelt

Hydramelt leave-in behandlingen från Redken All Soft Mega Curls är avsedd som en stylingprodukt för att vackert definiera dina lockar efter schamponering. Eller bara för att fräscha upp dina lockar på icke-tvättade dagar! Denna behandling ger håret extra näring och återfuktning och dess krämiga konsistens gör håret tillräckligt smidigt för att formas tillbaka till rätt form. Efter användning återfår du därför vackert formade lockar med en starkt definierad form och vacker glans!

Så här använder du Redken All Soft

Med denna nya lockvård från Redken ger du ditt hår en optimal tvätt med återfuktning. Men hur använder du dessa produkter tillsammans? Vi förklarar det för dig!

  • Steg 1: Blötlägg dina lockar.
  • Steg 2: Applicera All Soft Mega Curls-schampot i håret.
  • Steg 3: Massera in schampot i håret.
  • Steg 4: Skölj schampot noggrant ur håret.
  • Steg 5: Tvätta håret två gånger. Upprepa steg 2 till 4 en gång.
  • Steg 6: Applicera balsam på händerna.
  • Steg 7: Använd händerna och knåda in balsamet i håret.
  • Steg 8: Se till att forma lockar i håret med balsam.
  • Steg 9: Skölj ut balsamet ur håret.

 

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.