fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4/5

Redken brews

Redken Brew groomingprodukter är lämpliga för män som vill förenkla och effektivisera sin dagliga rutin. Redken Brew passar alla hårtyper vilket gör det enkelt att hitta den bästa produktmatchningen. Redken brews sortiment innehåller ett schampo, balsam och skäggvårdsprodukter. Utforska sortimentet hos Salontopper och njut av välstylat herrhår.

Sortering

Per sida
Kategori
  • visa allt
  • visa mindre
Pris

Hur använder du Redken brew?

Använder du mycket stylingprodukter och vill kunna tvätta ut dem ur håret i slutet av dagen? Välj då Extra Clean shampoo. Detta schampo rengör håret intensivt så att även bivaxbaserade stylingprodukter avlägsnas. Schampot är också perfekt om du lider av fett hår. Efter att ha använt schampot kommer både din hårbotten och ditt hår att vara underbart rent igen. Förutom fina schampon finns det även en stylingkollektion från märket. Dessa produkter är klassiker med en fräsch look. Välj till exempel Brews Thickening Pomade så att ingen frisyr är omöjlig. Har du fuktigt eller kanske torrt hår? Då är Brews Extra Clean Gel verkligen något för dig. Gelen har mild kontroll och kommer inte att flagna eller fastna!

Fördelar med Redken brew

En av de största fördelarna med Redken Brew är att produkterna rengör håret och återfuktar samtidigt. Redken Brews schampo är också framtaget för detta ändamål. Varumärkets balsam ser till att reda ut och mjuka upp håret, vilket gör det lättare att styla och ser friskare ut. Vidare innehåller produktlinjen många stylingprodukter som är särskilt utformade för att skapa olika typer av frisyrer, från en elegant och strukturerad look till en mer avslappnad och naturlig look. Stylingprodukterna är lätta att applicera, vilket gör att män kan uppnå önskad frisyr på nolltid.

Särskilda skäggprodukter

Utöver sitt hårvårdssortiment har Redken Brew en serie produkter för skäggvård. De erbjuder bland annat skäggolja och skäggbalsam. Dessa produkter hjälper till att mjuka upp och återfukta skägget, vilket gör att det ser friskare ut. Dessutom tar dessa produkter hand om huden under skägget. Därmed minskar de klåda och irritation.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.