fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4/5

Redken Curvaceous

Lockar finns i alla former och storlekar. De är vackra, men kräver mycket vård! När lockarna inte tas om hand på rätt sätt kommer de att börja frissas och/eller torka ut. Redken Curvaceaous-sortimentet tar fram det bästa i varje lock! Eftersom produkterna är lätta tynger de inte ner lockarna och håller dem vackert spänstiga. Produkterna ger optimal studs, definition och glans! Att ta hand om ditt vackra gäng lockar blir enklare med produkterna från Redken Curvaceous-serien.

Sortering

Per sida
Kategori
Pris

Redken Curvaceous-produkter

För att helt eliminera frissigt hår rekommenderar vi att du använder Redken Curvaceous Ringlet. Denna fina lotion bekämpar frissighet och definierar dina lockar. Dess konditionerande element ger djupgående fuktgivande verkan. Curvaceous Curl Refiner är en primer som kan erbjuda dina lockar mer definition och återfuktning. Dina lockar kommer därmed att vara ännu bättre skyddade mot uttorkning och frissigheten kommer att minska. Rock dina lockar och välj Redkens Curvaceaous-produkter!

Ersätter Redken Curvaceous-sortimentet

Flera produkter har redan försvunnit ur sortimentet, så alla väntade på att Redken Curvaceous-serien skulle ersättas. Med ankomsten av Redken All Soft Mega Curls-produkterna finns det ett passande lockschampo och balsam från Redden igen. Det har samma starka återfuktande effekt och bekämpar frissighet! En värdig efterföljare till Börja med en bra bas med Redken Curvaceous High Foam Shampoo och Redken Curvaceous Conditioner.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.