fri frakt från 780 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.4/5

Redken Frizz Dismiss

Säg adjö till frissigt hår med Redken Frizz Dismiss! Om du lider av frissigt hår vet du hur svårt det kan vara att hålla det under kontroll. Som tur är finns det en lösning: Redken Frizz Dismiss från Salontotal.se. Denna hårvårdsserie är speciellt utformad för att bekämpa frissigt hår och lämna håret mjukt och glänsande. Läs vidare för att få veta mer om fördelarna och egenskaperna hos denna fantastiska hårvårdsserie.


Hur Redken Frizz Dismiss fungerar

Redken Frizz Dismiss verkar genom att återfukta och ge näring åt håret, samtidigt som det håller frissigheten under kontroll. Den innehåller ingredienser som brasiliansk pracaxi-olja och aquatoril, som hjälper till att återfukta och ge näring åt håret, samtidigt som den håller frissigheten under kontroll. Detta lämnar håret mjukt och glänsande utan att kännas tungt.

Fördelar Frizz Dismiss Redken

Att använda Redken Frizz Dismiss har många fördelar för håret. För det första hjälper den till att kontrollera frissighet, vilket gör att håret ser mjukt och glänsande ut. Den gör också håret lättare att kamma igenom och minskar trassel och frissighet. Dessutom kan Redken Frizz Dismiss hjälpa till att reparera skadat hår. Dess högkvalitativa ingredienser, som brasiliansk pracaxi-olja och aquatoril, hjälper till att skydda håret från skador och ger näring och fukt åt håret, vilket är viktigt för att reparera skadat hår. Redken Frizz Dismiss är dessutom lämplig för alla hårtyper, inklusive färgat hår. Den hjälper till att bevara hårets färg och skydda det från att blekna, vilket gör att färgen håller längre.

Hur man använder Redken Frizz Dismiss Shampoo

Att använda Redken Frizz Dismiss Shampoo är väldigt enkelt. Du börjar med att tvätta håret med schampo. Applicera sedan conditioner i håret och låt det verka i 2-3 minuter. Skölj sedan ur det ordentligt. Om du vill ha extra skydd mot frissighet kan du även använda Frizz Dismiss Leave-In Smoothing Oil. Denna produkt kan användas i torrt eller fuktigt hår och hjälper till att reducera frissighet och göra håret mjukt och glansigt.

Redken Frizz Dismiss Oil

Lider du av daglig frissighet och ditt hår är nästan okontrollerbart? Redkens Frizz-Dismiss-serie innehåller Babassu-olja. Denna olja kommer från nötterna av Babassupalmen och innehåller mättade fettsyror som är viktiga för hud och hår. Oljan är rik på E-vitamin och fytosterol som fungerar som en antioxidant. Oljan återfuktar, reder ut och skyddar håret. Produkterna är dessutom fria från natriumklorid och sulfater! Om du till exempel väljer Redken Frizz Dismiss Instant Deflate Oil In Serum kommer ditt frissiga hår att försvinna och ge plats åt vackert glänsande lockar. På Salontotal.seär vi också fans av Redken Frizz Dismiss Rebel Tame. Detta är en läcker leave-in-kräm som ger håret fantastisk näring och gör det silkeslent! Upptäck hela Frizz Dismiss-sortimentet här.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.