fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4/5

Redken schampo

Redken Shampoo är en av de fina produkterna från Redkens hårvårdsserie. Oavsett om du letar efter ett schampo för att bekämpa torrt hår, vårda färgat hår eller få mer volym är Redken Shampoo lösningen. Varumärkets schampon passar flera olika hårtyper och skapar de vackraste glänsande lockarna. Upptäck Redken schampo på Salontotal.se och njut av ditt fräscha hår.

 

Sortering

Per sida
Redken
  • visa allt
  • visa mindre
Hairtype
Featured
Hårbottenproblem
Problem med håret
Ingredienser
Typ av gåva
Pris
  • visa allt
  • visa mindre

Typer av Redken schampo

Redken erbjuder olika typer av schampo, som alla uppfyller sina egna önskemål för håret. Med Redken All Soft shampoo kan du till exempel se till att ditt hår är smidigt och mjukare. Om du har skadat hår är Redken Extreme Shampoo en bra lösning. Detta schampo reparerar skadat hår utöver att rengöra det. För ett glänsande lyft och mer fyllighet i håret är Redken Volume Injection Shampoo perfekt. Förutom schamponerna har Redken många balsam i sitt sortiment. Det finns alltså ett matchande balsam tillgängligt med varje schampo för att hjälpa till att uppfylla ditt hårs behov.

Specifika hårbehov

Redken Shampoos är utformade för att möta specifika hårbehov. Per schampotyp kan du uppfylla dina hårönskemål. De ingredienser som schampot innehåller ger näring och skyddar ditt hår. Schampona innehåller bland annat proteiner, ceramider, oljor och aminosyror. Varumärkets schampon är skonsamma nog att använda dagligen och har en mild rengörande verkan som inte torkar ut ditt hår. Dessutom är schampona lämpliga för personer med känslig hårbotten.

Användning av Redken schampo

Redken schampo kan användas på vått hår. Innan du öppnar produkten ska du skaka flaskan ordentligt. Därefter kan du applicera en liten mängd och massera in den så att produkten börjar löddra ordentligt. Skölj slutligen ur produkten. För bästa effekt kan du använda det matchande balsamet. Efter att ha använt schampot kommer ditt hår att vara glansigt, starkt och ha mer skydd mot yttre faktorer.

 

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.