fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.9/5

Redken värmeskydd

Värme är ett bra sätt att styla håret, till exempel med en hårtork eller plattång. Redken Heat Protection med 3 produkter hjälper till att skydda ditt hår från värmeskador. Dessa känns igen på den rosa förpackningen och ser till att du kan styla ditt hår med värme bekymmersfritt!

Sortering

Per sida
Redken
Ingredienser
Pris

Redken Heat Styling Family

Att styla håret med värme gör att modellen "fastnar" i håret. Det påverkar hur håret hänger ihop, men som ett resultat kan det också orsaka skador. Som tur är finns Redken Heat Styling Family med flera produkter som skyddar ditt hår när du fönar och stylar med lock- eller plattång. De tre stylingprodukterna som syftar till att skydda håret och få ut det mesta av din stylingrutin är Redkens 3 pink heat protections.

Redken Thermal Spray

Går du regelbundet igenom ditt hår med plattång eller locktång? Då är Redken Thermal Spray ett måste! Detta värmeskydd ser till att ditt hår är skyddat upp till 230°C och skyddar det från skador. Sprayen förhindrar även att ditt hår friserar och ger det en vacker glans!

Redken Big Blowout

Denna unika blowout-gel appliceras på håret innan du fönar det. Gelen smälter sedan in i håret på grund av värmen från hårtorkens värme. På så sätt ser Redken Big Blowout till att ditt hår skyddas från värmen från hårtorkens värme samtidigt som det ger volym och textur. Den är lämplig för rakt och lockigt hår och gör inte håret stelt utan behåller sin naturliga spänst och mjukhet.

Redken Quick Blowout

Känner du inte för att stå och föna så länge längre? Förkorta föntiden med Redken Quick Blowout. Detta lätta värmeskydd ger ditt hår skydd under föntiden och garanterar ett slätare slutresultat utan att tynga ner håret.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.