fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4/5

Ref balsam

När det gäller hårvård bör ett Ref-balsam definitivt inte saknas i din rutin. Oavsett om du har torrt, skadat, färgat eller naturligt hår har Ref det perfekta balsamet för dig. Varje produkt i deras sortiment är noggrant formulerad med ekologiska ingredienser, så att ditt hår får all den näring det behöver.

Sortering

Per sida
Hairtype
Featured
Problem med håret
Ingredienser
Typ av gåva
Pris
  • visa allt
  • visa mindre

REF Ultimate Repair: reparation för skadat hår

Med Ref's Ultimate Repair-balsam kan du ge skadat eller kemiskt behandlat hår den intensiva vård det behöver. Kombinationen av ekologiskt murumurusmör och proteiner skyddar ditt hår och förser det med essentiella aminosyror för långvarig reparation.

REF Weightless Volume: volym utan vikt

Letar du efter ett balsam som ger ditt hår näring utan att tynga ner det? Prova då Weightless Volume-balsamet från Ref. Blandningen av ekologisk grapefruktolja och jojobaolja ger ökad mjukhet och ger ditt hår en bodifying-effekt.

REF Intense Hydrate: återfuktning för torrt och lockigt hår

Om du har torrt eller lockigt hår behöver det ofta extra fukt. Ref's Intense Hydrate-balsam, med organiska oljor från kokosnöt och bergamott, förser ditt hår med fukt och ger det en strålande glans.

REF Cool Silver: svala toner och glans

Ref's Cool Silver-balsam är perfekt för alla som älskar en sval hårton. Ekologiska blåbärs- och linfröoljor, i kombination med blå och violetta pigment, ger full återfuktning och strålande glans.

REF Illuminate Colour: underhåll och glans för färgat hår

Vill du bibehålla färgen på ditt hår och ge det extra glans? Prova då Ref's Illuminate Colour-balsam, som innehåller välgörande och utslätande oljor från ekologisk acai och jojoba.

Och det bästa av allt? Ingen av Refs produkter är testade på djur. Ref tror på en hållbar värld där djur lever sida vid sida med människor, utan exploatering. Så när du väljer Ref väljer du inte bara den bästa vården för ditt hår, utan bidrar också till en bättre värld.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.