fri frakt från 780 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.4/5

REF leave in balsam

Ge ditt hår den extra vård det behöver med REF leave in conditioner. Håret återställs, återfuktas och får näring. Njut av vackert och välvårdat hår genom att använda rätt produkter. Lär känna REF leave in conditioner nu.

Sortering

Per sida
Typ av gåva
Pris

Upptäck fördelarna med REF leave-in balsam

REF leave in conditioner ger ditt hår den extra vård det behöver. Produkten är härlig att använda och vårdar ditt hår väl. Njut av livfullt, lätthanterligt och löst hår. Vi listar fördelarna med denna produkt för dig:

  • För alla hårtyper
  • Ger mer struktur
  • Återfuktar, vårdar och återställer håret
  • Skyddar mot UV-strålning
  • Vegansk
  • Sulfatfritt

Hur använder man REF leave in conditioner?

Att använda REF leave in conditioner är mycket enkelt. Tvätta håret med ditt favoritschampo och torka sedan håret med en handduk. Spraya önskad mängd av produkten på längderna och topparna av håret och fördela den jämnt genom att borsta håret. Du behöver inte skölja ur balsamet eftersom det är en leave-in-produkt. Styla ditt hår som du vill och njut av livligt, hanterbart och löst hår.

Om varumärket

REF hårprodukter är högkvalitativa och helt veganska. Varumärket har utvecklat olika produkter för att erbjuda ett komplett hårvårds- och stylingsortiment. Du vill också ha det bästa för ditt hår, eller hur? Lär då känna dessa fina produkter nu! Du handlar det enkelt och snabbt på Salontotal.se.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.