fri frakt från 780 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.4/5

REF schampo

Hårvård börjar förstås med en bra tvätt, vilket är anledningen till att du väljer ett professionellt REF-schampo. Varumärket står för naturlig skönhet, hållbarhet och god kvalitet. Vad mer kan man önska sig av ett schampo? De olika REF-schampona fokuserar på olika hårtyper och vanliga hårproblem. Så det finns garanterat ett lämpligt schampo för ditt hår också!


Schampo REF

Som nämnts har märket flera olika linjer för att passa olika hårtyper och hårproblem. Dessa linjer innehåller naturligtvis produkter som balsam, hårmask och naturligtvis Shampoo REF. Dessa syftar i första hand till att rengöra ditt hår, men varje linje har också sin egen fördel eller effekt så att ditt hår blir optimalt vårdat. Schampona är alla baserade på naturliga produkter och utan skadliga ingredienser. Vi vill gärna lista de mest populära schampona för dig!

REF Intense Hydrate

Lider du av torrt hår? Detta sulfatfria REF Intense Hydrate Shampoo har en rik formula med tamanuolja och silkesprotein som återfuktar håret. Ingredienserna tränger djupt in i håret för att återfukta det inifrån.

REF Weightless Volume Shampoo

REF Weightless Volume Shampoo är en riktig livräddare för fint hår. Det rengör skonsamt, men har samtidigt lyftande egenskaper! Det beror på att det har en närande och vitaliserande effekt som ger håret en volymboost. Så för livlöst fint hår, ta till REF Volume Shampoo.

REF Ultimate Repair Shampoo

För skadat hår som kan behöva en näringsboost finns REF Ultimate Repair Shampoo. Det innehåller kraften från växtextrakt för optimala reparationsresultat. Detta schampo är fritt från SLS, parabener och silikoner. Så det har riktig naturlig kraft och är skonsamt för håret. Så du ser till att ditt hår verkligen kan återhämta sig med detta schampo.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.