fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4/5

REF Värmeskydd

Skydda ditt hår från de skadliga effekterna av värmestyling med REF Heat Protection Spray. Denna avancerade hårvårdsspray är speciellt utformad för att skydda ditt hår från värme från stylingverktyg som fönar, plattänger och locktänger. Förutom Heat Protection har REF ett stort utbud av schampon, balsam, masker och mycket mer!

Sortering

Per sida
Problem med håret
Pris

REF

REF är ett progressivt varumärke inom hårvårdsbranschen, känt för sina innovativa produkter och högkvalitativa ingredienser. Med en passion för stil och hållbarhet erbjuder REF ett brett utbud av hårvårdsprodukter som uppfyller behoven hos både proffs och konsumenter.

REF Spray för värmeskydd

Ge ditt hår det ultimata skyddet under värmestyling tack vare REF Heat Protection Spray. Denna avancerade hårvårdsspray har utvecklats speciellt för att skydda ditt hår mot de skadliga effekterna av stylingverktyg som hårtorkar, plattänger och locktänger. REF Heat Protection Spray bildar ett osynligt, skyddande lager runt ditt hår, fördelar värmen jämnt och gör det mindre sannolikt att ditt hår skadas. Detta förhindrar uttorkning, brott och kluvna toppar, och ditt hår behåller sin hälsosamma look och glans.

Så häranvänder du REF Heat Protection Spray

  • Steg 1: Skaka REF Heat Protection Spray väl före användning.
  • Steg 2: Spraya jämnt över handdukstorkat hår, från rötterna till topparna.
  • Steg 3: Kamma igenom håret för att fördela sprayen jämnt.
  • Steg 4: Styla håret efter önskemål med hjälp av värmestylingverktyg.
  • Tips: För extra skydd och glans, använd även sprayen i torrt hår innan du använder stylingverktyg.
att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.