fri frakt från 780 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.4/5

Reuzel schampo

De som är bekanta med Reuzel känner till den tuffa karaktären och framför allt stylingprodukterna, men det finns också Reuzel Shampoo! Dessa har samma utseende och känsla och är perfekta för en frisörsalong, såväl som för hemmet. Det finns olika varianter så de passar behoven hos olika typer av män och groomingrutiner. Tvättar du ditt hår dagligen eller bara så lite som möjligt upptäck vilket Reuzel Shampoo som passar dig nedan.


Varianter av Reuzel schampo

Det finns olika varianter av Reuzel schampo, som verkligen är skräddarsydda för hur du ser på din personliga vård. Är du en man som tvättar håret dagligen så att det ser perfekt ut efteråt, satsar du på bekvämlighet med en 3-i-1-produkt eller använder du tyngre stylingprodukter som kräver en grundlig rengöring? Reuzel har allt för dig! Det finns en lämplig variant av Reuzel schampo för var och en av dessa typer av män.

Reuzel Daily Shampoo

Som namnet antyder är Reuzel Daily Shampoo lämplig för daglig användning. Detta beror på att schampot rengör skonsamt och därmed inte torkar ut håret och hårbotten under tvättningen. Dessutom är schampot även berikat med mynta för att vårda hårbotten under tvätt. Det passar alla hårtyper och förutom denna skonsamma rengöring behöver ditt hår ett balsam för extra vård.

Reuzel 3-in-1 schampo

Inget behov av alla olika flaskor i duschen eller lätt att ta med till gymmet eller på resan. Reuzel 3-in-1 Shampoo är ett schampo, balsam och kroppstvätt i ett. Det rengör ditt hår och din hud på ett naturligt sätt samtidigt som det ger en lätt återfuktning. Inte alltför svårt.

Reuzel Scrub Shampoo

Använder du envisa stylingprodukter? Blir ditt hår riktigt smutsigt? Eller tvättar du ditt hår mer sällan? Då är Reuzel Scrub Shampoo ett idealiskt schampo för dig! Schampot ger en grundlig rengöring tack vare sina grova partiklar. Detta gör att du noggrant kan tvätta bort smuts och uppbyggnad från stylingprodukter från ditt hår och din hårbotten.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.