fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.9/5

Revlon schampo

Revlon-schampon är speciellt utformade för att rengöra, vårda och återfukta håret. Dessutom skyddar Revlon-schampon mot skador från värmestyling, t.ex. från locktänger. Flera schampon finns i Revlons hårvårdssortiment, från ett barnschampo till ett schampo för mer volym. Upptäck de olika Revlon-schampona på Salontotal.se och njut av ditt välvårdade hårhuvud.

 

Sortering

Per sida
Revlon
Featured
Hårbottenproblem
Problem med håret
Pris

Olika Revlon-schampon

Revlon schampo finns i flera olika varianter som alla är utformade för att tillgodose specifika behov hos olika hårtyper. Schampona passar alltså för personer med torrt, skadat, färgat, fint eller fett hår. Revlon Uniq One All In One Shampoo är formulerad för silkeslent, glänsande, hanterbart och mjukt hår. Dessutom håller detta schampo frissigt hår under kontroll. För barn är Revlon Equave Kids Apple Shampoo ett utmärkt alternativ. Detta schampo är en vårdande formula för att skonsamt tvätta och ge näring åt håret. Barnschampot doftar ljuvligt av äpplen, vilket kommer att göra barnen ännu mer fans. Dessutom är detta schampo fritt från färgämnen och allergener.

 

Användning av Revlon Shampoo

Revlon schampo är lätt att använda. Först och främst måste du blöta håret, varefter du kan applicera en liten mängd av schampot i hårbotten. Massera detta försiktigt och fortsätt att sprida schampot i hela håret. Därefter kan du skölja det noggrant. Vid behov kan du upprepa tvätten eller ytterligare vårda med Revlon balsam för bästa resultat.

Fördelar med Revlon Shampoo

Revlon är ett globalt erkänt och pålitligt varumärke med lång erfarenhet. Schampona är därför mycket användarvänliga och tar väl hand om ditt hår. Tack vare Revlons breda sortiment finns det ett lämpligt schampo för varje hårtyp. Oavsett om du letar efter ett schampo som ger näring åt torrt och skadat hår eller ett schampo som hjälper till att bevara färgat hår: Revlon-schampon tar bäst hand om ditt hår.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.