fri frakt från 780 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.4/5

Sassoon schampo

Med Sasoon Shampoo kan du vara säker på att ditt hår får den vård det förtjänar. Produkten rengör, reparerar och skyddar skadat hår. Dessutom ger Sassoon Shampoo näring åt ditt hår på ett bra sätt. Med sin behagliga doft och det sätt på vilket den lämnar ditt hår underbart mjukt är Sassoon Shampoo ett underbart komplement till din hårvård. Upptäck schampot på Salontotal.se och njut av ditt fräscha, vårdade och strålande hår.


Användning av Sassoon Shampoo

Sassoon schampo är en av produkterna från det bra varumärket Sassoon, som är känt för sina professionella hårvårdsprodukter. Märket erbjuder ett brett sortiment av schampon som passar för flera olika hårtyper, inklusive torrt, färgat och lockigt hår. För att använda produkten kan du först blöta håret. Applicera sedan en liten mängd av Sassoon Shampoo på dina händer och massera in den fint i hårbotten och håret. När det skummar bra kan du låta det dra in en stund och sedan kan du skölja ur det. Efter dessa steg kan du fortsätta din hårvård genom att använda Sassoon Conditioner.

Typer av schampo

Sassoon Shampoo erbjuds i flera olika typer. Ett av märkets mest populära schampon är Sassoon Illuminating Clean Shampoo. Detta schampo passar alla hårtyper och är milt rengörande för både hårbotten och hår. Dessutom hjälper schampot till att bibehålla hårfärgen.

Sassoon Rich Clean Shampoo

Sassoon Rich Clean Shampoo är bra för att vårda torrt och skadat hår. Dessutom är detta schampo återfuktande och gör håret starkare och mer livfullt. Cashmeratex Micro Kinestics-formeln som ingår i schampot gör ditt hår glansigt och ger det ett elegant lyft.

Om Sassoon

Sassoon är ett professionellt hårvårdsmärke som är känt över hela världen för sin höga kvalitet. Varumärket grundades av en frisör och har nu en lång erfarenhet. Från schampo och balsam till hårfärgningar hittar du allt hos Sassoon. Varje produkt är utformad för att möta specifika hårbehov så att ditt hår återigen ser glansigt, starkt och friskt ut.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.