fri frakt från 780 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.4/5

Schwarzkopf balsam

Ett Schwarzkopf-balsam är oumbärligt när du tar hand om ditt hår. Det hjälper till att stänga nagelbanden efter att du har tvättat håret. Låt ditt hår kännas underbart mjukt och smidigt genom att använda ett Schwarzkopf-balsam. Handla dina favoritprodukter på Salontotal.se!

Sortering

Per sida
Schwarzkopf Professional
  • visa allt
  • visa mindre
Hairtype
Featured
Ingredienser
Typ av gåva
Pris
  • visa allt
  • visa mindre

Hårvård

Med ett Schwarzkopf balsam tar du hand om ditt hår på rätt sätt. Efter tvätt är nagelbanden öppna och de stängs med hjälp av ett balsam. Ett balsam är därför verkligen oumbärligt i din hårvårdsrutin. Håret känns genast mjukare och smidigare efter användning. Håret blir också urvarvat och kammbarheten förbättras. Du vill väl också ha bra vård för ditt hår? Med dessa produkter kan du vara säker på att du använder det bästa för ditt hår!

Balsam Schwarzkopf bästsäljare

Vi listar några bästsäljande Schwarzkopf balsam för dig.

  • BC Frizz Away Conditioner är gjord för att kontrollera grovt, frissigt och ostyrigt hår. Säg adjö till frissigt hår!
  • BC Color Freeze Conditioner är avsett för färgat hår. Behåll din färg längre genom att använda det här balsamet. Håret reds ut, återställs och ph-värdet återställs i balans.
  • BC Moisture Kick Conditioner är för normalt till torrt hår. Hårets fuktnivå återställs och hålls i balans. Du får ett mjukt och smidigt hår som är urvarvat.
  • BC Repair Rescue Conditioner är lämplig för skadat hår. Skadat hår återställs medan du reder ut och kammar igenom. Du får en vacker glans!

Schwarzkopf Professional produkter

Förutom Schwarzkopf balsam finns det även många andra produkter tillgängliga. Letar du efter bra hårprodukter för styling, vård eller färgning? Då är Schwarzkopf det du behöver. Varumärket har ett brett utbud av olika produkter. Du shoppar dem alla på Salontotal.se!

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.