fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4/5

Schwarzkopf Essensity

Schwarzkopf Essensity är de perfekta produkterna för hårfärgning. Märket i sig är känt för att tillhandahålla bra hårprodukter som samtidigt är vänliga mot miljön. Med Schwarzkopf Essensity kan du enkelt få de vackraste hårfärgerna och nyanserna. Upptäck Schwarzkopf Essensity-produkter på Salontotal.se och uppfyll enkelt dina hårönskemål.

Sortering

Per sida
Kategori
Pris

Hur Schwarzkopf Essensity fungerar

Schwarzkopf Professional Essensity permanent hårfärg erbjuder glänsande färger av naturligt ursprung. Dessa har upp till 100% täckning på vitt hår och upp till 4 nivåer av ljusning. Dessutom stabiliseras hårstrukturen under färgningsprocessen, vilket resulterar i hälsosamma färgresultat. Dessutom skyddar den håret mot miljöpåverkan för långvarig färg och naturlig glans.

Naturliga ingredienser

En av de viktigaste egenskaperna hos Schwarzkopf Professional Essensity är användningen av naturliga ingredienser. Formulorna är berikade med ekologiska essenser och växtextrakt som ger håret skonsam och naturlig vård. Dessutom ger eteriska oljor som arganolja och avokadoolja näring och skydd. Dessutom har växter som rosmarin och kamomill en lugnande effekt på hårbotten.

Olika färger och nyanser

Schwarzkopf Essensity-serien har olika typer av färger och nyanser. Hårfärgen finns tillgänglig från blonda till bruna färger och har flera färgnyanser. På Salontopper har vi både färgerna och Essensity Oil Developer.

Om Schwarzkopf

Schwarzkopf är ett välkänt varumärke inom hårvård. Det har ett brett utbud av produkter, inklusive schampon, balsam, hårfärger och stylingprodukter. Schwarzkopf är känt för sin kvalitet och innovation och älskas av frisörer och konsumenter över hela världen. Varumärket har en lång historia av expertis och fortsätter att ständigt utveckla nya produkter för att möta hårets olika behov. Med Schwarzkopf kan människor ta hand om, styla och färga sitt hår på ett professionellt och pålitligt sätt.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.