fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.9/5

Schwarzkopf gel

Vill du att ditt hår ska hålla sig fint i form hela dagen? Då behöver du en Schwarzkopf gel! Den stärker ditt hår och gör att du inte har något att oroa dig för. Föredrar du en gel med lätt eller fast stadga? Schwarzkopf gel har ett brett utbud av olika typer. Handla dina favoritprodukter av Schwarzkopf gel på Salontotal.se!

Sortering

Per sida
Schwarzkopf Professional
Featured
Problem med håret
Pris

Schwarzkopf-produkter

Letar du efter en Schwarzkopf-gel som kan hålla håret i önskad modell hela dagen? Då har du kommit till rätt ställe på Salontotal.se. Vi har ett brett utbud av Schwarzkopf-produkter. Satsar du på en gel med extra fast stadga eller föredrar du en gel som är lite mer flexibel? Anpassa gelen till den frisyr du vill skapa. Vill du förutom Schwarzkopf-gelen även använda de andra produkterna från detta fantastiska varumärke? De har ett brett utbud av olika produkter. Om du till exempel letar efter ett bra schampo, balsam, hårmask eller ett hårserum har de allt. Kombinera produkterna för en bra hårvårdsrutin!

Schwarzkopf gel bestseller

En av våra Schwarzkopf gel-bästsäljare är OSIS+ Rock Hard. Det är en gel som har en mycket fast stadga, med vilken du enkelt kan skapa vilken look som helst. Denna gel är förpackad i en tub, vilket gör den lättare att använda. Applicera den på (handduk)torrt hår och ge din frisyr den önskade formen.

Curly Girl Proof gel

Förutom de vanliga gelprodukterna har Schwarzkopf även tagit fram en gel som är CG-proof. OSIS+ Bouncy Curls är ett exempel på detta. Denna gel är speciellt utvecklad för hår med en fin till medium lockighet. Vill du hålla dina lockar under kontroll? Då är denna produkt vad du behöver. Håret förblir mjukt vid beröring och lockarna är vackert definierade. Njut av att dina lockar hålls fint under kontroll.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.