fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4/5

OSiS

Letar du efter en serie fina stylingprodukter? Då är produkterna från OSiS-sortimentet vad du behöver. Du kommer att skapa de vackraste frisyrerna enkelt och snabbt. OSiS-produkterna har ett nytt utseende, förbättrade formler och en fantastisk doft. Shoppa dina favoritprodukter från denna serie på Salontotal.se.

Sortering

Per sida
Featured
Problem med håret
Ingredienser
Kategori
  • visa allt
  • visa mindre
Pris

Schwarzkopf Professional OSiS

OSiS-sortimentet från Schwarzkopf Professional har förnyats! Produkterna är indelade i olika produktlinjer, så att du enkelt och snabbt kan skilja dem åt. Alla produkter kombineras väl med varandra för bästa resultat.

  • Curls & Waves: Ger mer definition till lockigt och vågigt hår.
  • Smooth & Shine: Ger en vacker glans och tämjer frissigt hår.
  • Volume & Body: Ger håret mer volym och fyllighet.
  • Textur: Ger håret mer stadga och textur.
  • Hold: Ger håret en bra stadga.
  • 2ND Day: Uppdaterar mellan tvättarna.

Stylingprodukter

Med OSiS stylingprodukter kan du enkelt och snabbt skapa de vackraste frisyrerna. Välj den produkt som passar dig och ditt hår bäst. Vill du ge ditt hår mer volym, stadga eller glans? Då är OSiS den rätta produkten för dig. Olika produkter har utvecklats för att ge ditt hår rätt styling. Njut av din vackra frisyr hela dagen lång!

Produktförpackning

OSiS-produkterna har fått ett nytt utseende. Varje linje har en egen färg för att särskilja produkterna. Förpackningarna har utvecklats med mer hållbarhet och återvinningsbarhet i åtanke. De flesta produkter är veganska, vissa produkter är Curly Girl-täta och många innehåller värmeskydd upp till 230°C. På förpackningen hittar du produktens hold-nivå, som anges med "+" och en QR-kod som du kan skanna för att få mer information och roliga tutorials.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.