fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.9/5

OSiS Curls & Waves

OSiS Curls & Waves-serien är speciellt utvecklad för lockigt och vågigt hår och därför är alla produkter också Curly Girl-anpassade. Produkterna ger mer definition till lockigt och vågigt hår. Använder du redan en gel eller kräm för att ge dina lockar och vågor mer definition, glans och studs? Handla de finaste produkterna på Salontotal.se!

Sortering

Per sida
Featured
Problem med håret
Kategori
Pris

OSiS Curls & Waves produkter

Vilken OSiS Curls & Waves-produkt är din favorit?

  • OSiS Curls & Waves Bounty Balm ger näring och mjukgör lockigt och vågigt hår. Frissigt hår minskar, lockarna får definition och håret får en vacker glans. Denna krullkräm är Curly Girl proof.
  • OSiS Curls & Waves Curl Jam är lämplig för lockigt hår. Den har en lätt stadga och ser till att lockarna blir vackert definierade. Håret förblir mjukt vid beröring och tyngs inte ner. Lockarna är motståndskraftiga, återfuktade och får en vacker glans. Denna gel är Curly Girl proof.
  • OSiS Curls & Waves Tipsy Twirl är en gel med medium stadga. Fluffigt hår minskar och du får vackert definierade lockar och vågigt hår. Denna gel har ingen krispig effekt, så håret förblir underbart mjukt att röra vid. Den här produkten är Curly Girl proof.

Produktlinjer

Förutom OSiS Curls & Waves-serien som är speciellt utvecklad för lockigt och vågigt hår har Schwarzkopf Professional OSiS också lagt till flera andra produktlinjer. Letar du efter en produkt som ger ditt hår mer glans, mer volym eller bara en stark stadga? Prova då de andra produktlinjerna också.

2ND Day: Produkterna som fräschar upp håret mellan tvättarna.
Smooth & Shine: Tämjer frissigt hår och ger en vacker glans.
Hold: Ger håret mer stadga.
Texture: Ger håret mer textur och stadga.
Volume & Body: Gör att håret ser fylligare ut genom att ge mer volym och fyllighet till håret.

Förpackning

OSiS Curls & Waves-produkterna är nu grönare och renare. På förpackningen finns praktisk användningsinformation och en QR-kod. Varje produkt har en unik qr-kod, genom att skanna den med din telefon får du mer information om produkten, till exempel dess ingredienser och hur den fungerar. Hold-nivån anges också på framsidan med "+". Innebörden av detta är: + light hold, ++ medium hold, +++ strong hold, ++++ extra strong hold. De nya produktförpackningarna för OSiS Curls & Waves är också helt återvinningsbara.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.