fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4/5

OSiS Hold

OSiS Hold-produkter ger ditt hår mer stadga. Vill du njuta av ditt vackra hår hela dagen utan bekymmer? Då är produkterna från OSiS Hold-sortimentet vad du behöver! De avslutande hårsprayerna finns i medium hold till extra stark stadga. Shoppa din favoritprodukt på Salontotal.se!

Sortering

Per sida
Kategori
Pris

OSiS Hold-produkterna

OSiS Hold-produkterna både fixerar håret och skyddar det från värmen från värmeverktyg upp till 230 °C. Spraya produkten på håret och njut av en vacker hårlook hela dagen. Ge din look den stadga den behöver med produkterna från OSiS Hold-sortimentet!

  • Elastic skyddar din look från fukt, håret förblir hanterbart och produkten är lätt att borsta ut. Den medelstarka hållningen gör att du kan njuta av din vackra hårlook hela dagen!
  • Freeze är en finishing spray med stark stadga. Håret skyddas från fukt, flyaways förhindras och din frisyr förblir vacker hela dagen!
  • Freeze Pump är finishing spray för lockigt och vågigt hår. Den starka hållningen säkerställer att ditt hår blir vackert definierat och bundet.
  • Session har en extra stark stadga. Håret skyddas från fukt och är lätt att borsta ut. Din hårlook har vindsäker stadga!

Produktlinjer

OSiS Hold-serien är en av produktlinjerna från Schwarzkopf Professional OSiS. Letar du till exempel efter ett bra torrschampo eller en produkt som ger ditt hår en vacker glans? Prova då också produkterna från de andra produktlinjerna.

Textur: För mer textur och grepp.
2ND Day: För uppfräschning mellan tvättarna.
Smooth & Shine: För en vacker glans.
Curls & Waves: För vågigt och lockigt hår.
Volume & Body: För mer volym och fyllighet.

Förpackning

OSiS Hold har en ny förpackning. Hållfasthetsnivån anges på framsidan med "+". Innebörden är: + light hold, ++ medium hold, +++ strong hold, ++++ extra strong hold. På förpackningen finns praktisk användningsinfo och en QR-kod. Skanna koden för att få mer information. De nya OSiS Hold-produktförpackningarna är alla återvinningsbara och produkterna är grönare och renare.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.