fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.9/5

OSiS Texture

OSiS Texture-produkterna ger ditt hår mer grepp och struktur. Skapa de vackraste frisyrerna enkelt och snabbt. Vill du ha en texturprodukt med lätt, medium, stark eller extra stark stadga? Det här produktsortimentet har allt. Välj den produkt som uppfyller dina behov och skapa din önskade frisyr!

Sortering

Per sida
Featured
Kategori
  • visa allt
  • visa mindre
Pris

OSiS Texture-produkterna

OSiS Texture-produkterna ger håret textur och grepp. Du kan enkelt skapa de vackraste hårlooks! Serien består av 9 produkter med lätt till extra stark stadga. En av mina favoritprodukter från denna serie är OSiS Texture Dust It. Den ger håret mer volym från rötterna och i längderna. Detta volympuder har en matt finish och stark stadga. En ny produkt, Velvet, har också lagts till i sortimentet.

  • OSiS Texture Velvet är den nya produkten i OSiS Texture-serien. Detta lätta spray med vaxeffekt passar alla hårtyper. Efter användning känns håret inte kladdigt och det är inte tyngt. Skapa den frisyr som passar dig och njut av en vacker glans!

Är du nyfiken på de andra produkterna i denna serie? Du kan shoppa dem alla på Salontotal.se!

Olika produktlinjer

Förutom OSiS Texture-linjen har det här varumärket även flera andra produktlinjer. Vill du lägga till textur till ditt hår, men också ge glans eller fräscha upp ditt hår mellan tvättarna? Prova då OSiS andra produktlinjer också. Shoppa dem alla på Salontotal.se!

Hold: Ger stadga åt håret.
Curls & Waves: För lockigt och vågigt hår.
Volume & Body: För hår som behöver mer volym och fyllighet.
Smooth & Shine: Produkter som tämjer frissigt hår och ger det en vacker glans.
2ND Day: Uppfriskningen mellan tvättarna.

Omdesignad förpackning

Den förnyade OSiS Texture-förpackningen innehåller praktisk användningsinformation. Skanna QR-koden på baksidan av förpackningen för att få information om ingredienserna och hur produkten fungerar. På framsidan av produkten kan du se holdnivån. Denna anges med "+". Innebörden av detta är: + light hold, ++ medium hold, +++ strong hold, ++++ extra strong hold.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.