fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.9/5

OSiS Volume & Body

OSiS Volume & Body-produkter gör att håret ser fylligare ut. Håret får mer volym från rötterna och i längderna. Om du har fint hår eller bara saknar lite extra volym är denna produktserie vad du behöver! Skapa mer volym och fyllighet i håret på nolltid med OSiS Volume & Body-serien.

Sortering

Per sida
Featured
Problem med håret
Kategori
  • visa allt
  • visa mindre
Pris

OSiS Volume & Body-produkter

Med de 7 produkterna i OSiS Volume & Body-serien kan du ge ditt hår mer volym och fyllighet. Är du ett fan av pulver, spray, mousse eller pasta? Det här sortimentet har allt. Välj den produkt som bäst passar dina behov och njut av en voluminös frisyr. Två nya produkter har utvecklats och lagts till i OSiS Volume & Body-sortimentet.

Nya OSiS Volume & Body-produkter

  • Air Whip är en ny produkt i sortimentet. Denna hårmousse är lämplig för alla hårtyper (rakt, vågigt och lockigt). Efter att ha applicerat moussen ser håret omedelbart fylligare ut, lockarna är vackert definierade och känns inte kladdigt. Air Whip ger värmeskydd från värmeverktyg upp till 230°C, återfuktar håret och är Curly Girl proof.
  • Pump Up har också nyligen lagts till i sortimentet. Denna pasta innehåller en kombination av havssalt, stärkelse och naturliga oljor. Håret känns fylligare efter användning, har mer volym från rötterna och ger håret mer fyllighet. Denna produkt passar alla hårtyper och är Curly Girl proof.

Produktlinjer

OSiS Volume & Body-serien ger håret mer volym och fyllighet. Vill du ge ditt hår mer glans, textur eller stadga? Prova då de andra produktlinjerna från Schwarzkopf Professional OSiS.

Smooth & Shine: Minskar frissighet och ger en vacker glans.
Curls & Waves: Passar för lockigt och vågigt hår.
Texture: Ger mer textur.
Hold: Ger bra stadga.
2ND Day: Fräschar upp håret.

Förpackning

De förnyade produkterna har nu alla en QR-kod. Varje produkt har en unik kod, om du skannar den med din telefon får du mer information om produkten, till exempel hur den fungerar och ingredienser. Dessutom anges Hold-nivån på framsidan med "+". Innebörden av detta är: + light hold, ++ medium hold, +++ strong hold, ++++ extra strong hold. Den nya förpackningen är också helt återvinningsbar. OSiS Volume & Body-sortimentet är grönare och renare!

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.