fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.9/5

Schwarzkopf schampo

Du vill också ha det bästa för ditt hår, eller hur? Tvätta och vårda det då med ett schampo från Schwarzkopf! Det finns ett brett sortiment med många olika typer av schampon. Har du till exempel blont, oljigt eller skadat hår? Satsa då på det Schwarzkopf-schampo som passar bäst för din hårtyp. Shoppa ditt favoritschampo från Schwarzkopf på Salontotal.se!

Sortering

Per sida
Schwarzkopf Professional
  • visa allt
  • visa mindre
Hairtype
Featured
Hårbottenproblem
Problem med håret
Ingredienser
Typ av gåva
Pris
  • visa allt
  • visa mindre

Rent och konditionerat hår

Letar du efter ett bra schampo som tvättar håret och vårdar det samtidigt? Då är ett av Schwarzkopfs många schampon vad du behöver. De har ett brett utbud av olika typer av schampon. Du väljer själv det schampo som passar bäst för din hårtyp. Vill du ha en vegansk produkt eller en Curly Girl Proof? Då är Schwarzkopf också rätt ställe för dig. De har en passande produkt för alla.

Bästsäljare Schwarzkopf schampo

Vi listar några av våra Schwarzkopf schampo bästsäljare för dig.

  • BC Scalp Genesis Purifying Shampoo är perfekt för fet hårbotten. Det tar bort överflödigt talg från huden och lämnar håret rent och stärkt.
  • Goodbye Yellow Shampoo neutraliserar det gula skenet i ditt blonda hår.
  • BC Frizz Away Shampoo passar för ostyrigt, frissigt och grovt hår. Håret blir slätare och det är mer lätthanterligt.
  • BC Moisture Kick Shampoo är lämplig för normalt till torrt hår. Håret rengörs varsamt och får djup återfuktning. För tillbaka hårets fuktighet i balans igen.

Schwarzkopf Professional produkter

Förutom schampot Schwarzkopf har detta märke naturligtvis många andra hårprodukter. Om du till exempel letar efter ett bra balsam, gel, hårmask, färgmousse eller serum är Schwarzkopf Professional det rätta märket för dig. Komplettera din hårvårdsrutin med rätt produkter!

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.