fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4/5

Schwarzkopf mousse

När det gäller att skapa volym och studs i håret är Schwarzkopf mousse den perfekta produkten. Den mångsidiga stylingmoussen är den perfekta lösningen för att skapa långvarig volym utan att tynga ner håret. Med en god doft och fin applicering är Schwarzkopf mousse oumbärlig i ditt badrum. Upptäck stylingmoussen på Salontotal.se och njut av ditt hår.

Sortering

Per sida
Schwarzkopf Professional
Featured
Problem med håret
Ingredienser
Pris

Volym med Schwarzkopf Mousse

Schwarzkopf Mousse är speciellt framtagen för att boosta fint och livlöst hår. Det är en lätt mousse som inte tynger ner håret, utan istället ger det extra volym och fyllighet. Detta gör den idealisk för personer som vill ha mer spänst och liv i håret. Oavsett om du har rakt, vågigt eller lockigt hår kan Schwarzkopf Mousse hjälpa dig att uppnå den look du vill ha.

Använda mousse

Det är enkelt att använda moussen. Skaka flaskan väl och applicera en liten mängd mousse i handdukstorkat hår. Fördela sedan moussen jämnt från rötterna till topparna och kamma sedan igenom håret för att fördela produkten. Du kan sedan föna håret med en rundborste för att skapa extra volym, eller låta det torka naturligt för en mer vågig textur. Schwarzkopf Mousse ger långvarig stadga och ger ditt hår mer volym hela dagen.

Daglig användning

Schwarzkopf Mousse lämnar dessutom inga rester i håret och är lätt att tvätta ur med vatten. Detta håller ditt hår rent och fräscht, utan att några produktrester lämnas kvar. Detta gör Schwarzkopf Mousse praktisk och enkel att använda varje dag.

Om Schwarzkopf

Schwarzkopf är ett välkänt varumärke inom hårvård och styling. Med ett brett sortiment av produkter erbjuder Schwarzkopf lösningar för olika hårtyper och behov. Oavsett om du letar efter schampo, balsam, hårfärgning eller stylingprodukter som hårspray eller vax, har Schwarzkopf allt.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.