fri frakt från 780 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.4/5

Schwarzkopf Vax

Att skapa den perfekta frisyren blir ett enkelt jobb med Schwarzkopf Wax. Oavsett om du vill skapa en slät, glänsande look eller en frisyr med en rufsig stil: med Schwarzkopf Wax är du säker på att lyckas. Produkten ger en lång stadga, så att du kan hålla håret i form hela dagen. Upptäck Schwarzkopf Wax på Salontotal.se och njut av din stylade hårlook.

 

Sortering

Per sida
Schwarzkopf Professional
Pris

Egenskaper för Schwarzkopf Wax

Schwarzkopf Wax är ett stylingvax som ger textur och stadga till håret. Det är perfekt för personer med kort till medellångt hår som letar efter en flexibel stadga med en naturlig glans. Vaxet är lätt att applicera och fördela i håret, vilket ger dig fullständig kontroll över din styling. Oavsett om du vill skapa en stram skiljeväg, uppnå en rufsig och lekfull look eller fixera din frisyr, är vaxet en mångsidig produkt som uppfyller alla dessa behov.

Använda vax

Det är mycket enkelt att använda vax. Se först till att håret är handdukstorkat till torrt. Ta sedan en liten mängd vax i handflatorna och gnugga det lite varmt. Applicera vaxet i håret och skapa önskad hårlook. Du kan enkelt kamma ut produkten ur håret eller skölja ur det med vatten.

För alla hårtyper

Schwarzkopf Wax är lämplig för både män och kvinnor och kan användas på alla hårtyper. Oavsett om du har rakt, vågigt eller lockigt hår: detta vax hjälper dig att uppnå din önskade stil. Dessutom är vaxet lätt att tvätta ur med vatten och lämnar inga produktrester i håret. Detta gör det praktiskt och enkelt att använda Schwarzkopf Wax i vardagen.

Om Schwarzkopf

Schwarzkopf är ett välkänt varumärke inom hårvård och styling. Med ett brett sortiment av produkter erbjuder Schwarzkopf lösningar för olika hårtyper och behov. Oavsett om du letar efter schampo, balsam, hårfärgning eller stylingprodukter som hårspray eller vax, har Schwarzkopf allt.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.