fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4/5

Schampo från Sexy Hair

Rengör ditt hår och hårbotten med ett av Sexy Hair schampon. Serien består av olika schampon som riktar sig till olika hårtyper och behov. Välj den produkt som passar ditt hår bäst och njut av ett underbart rent hår med en ren hårbotten.

Sortering

Per sida
Hairtype
Featured
Ingredienser
Pris

Möt Sexy Hair-schampona

Olika typer av Sexy Hair-schampon har utvecklats. Lider du till exempel av livlöst eller torrt hår? Inga problem, ett lämpligt schampo har skapats för varje hårtyp. Välj den produkt som bäst passar dina behov och ta hand om ditt hår på rätt sätt. Lär känna Sexy Hair schampon nu!

Hur använder man Sexy Hair Shampoo?

Att använda ett Sexy Hair Shampoo är lika enkelt som vilket annat schampo som helst. Blöt håret, ta önskad mängd av produkten i handen och massera in den i hårbotten och in i håret. Skölj sedan väl. För bästa resultat, tvätta håret igen. För att slutföra hela rutinen kan du också använda ett Sexy Hair balsam för att konditionera ditt hår.

Bästsäljare av Sexy Hair Shampoo

Det finns flera varianter av Sexy Hair Shampoo, alla med olika fördelar. Välj det schampo som passar dig bäst. Vi listar våra bästsäljare:

  • Blonde Bright Blonde Shampoo: Detta schampo är speciellt utformat för blont hår. Det innehåller lila pigment som neutraliserar oönskade gula toner och ger ditt blonda hår en sval och ljus look. Det är också berikat med kamomill, honung och quinoa för att ge näring, fukt och styrka till ditt hår.
  • Healthy Moisturising Shampoo: Lider du av torrt till normalt hår? Då är detta schampo lösningen för dig. Formulan är gjord av mimosaolja som återfuktar, reder ut och reparerar ditt hår så att det ser friskt och glänsande ut.
  • Big Boost Up Volume Shampoo: Schampot som ger håret mer volym och stadga, utan att tynga ner det. Samtidigt återfuktar och stärker det håret.
att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.