fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4/5

TIGI Sänghuvud

Upptäck den livfulla världen av TIGI Bed Head. Detta dynamiska varumärke är känt för sina innovativa hårprodukter som skapar lekfulla och djärva looks. Oavsett om du letar efter volym, textur eller kontroll har TIGI Bed Head den perfekta lösningen för varje hårtyp och stil.

Sortering

Per sida
Featured
Problem med håret
Ingredienser
Kategori
  • visa allt
  • visa mindre
Pris

Egenskaper och fördelar med TIGI Bed Head

TIGI Bed Head är synonymt med kreativitet. Med ett brett sortiment av produkter som utvecklats av professionella hårstylister erbjuder det den perfekta kombinationen av kvalitet och innovation. Dess funktioner och fördelar inkluderar:

  • Kreativa formler: Produkterna är utformade med innovativa formler som säkerställer exceptionell prestanda och resultat. Varje produkt innehåller högkvalitativa ingredienser som ger näring och stärker ditt hår.
  • Uttrycksfulla stilar: Produkterna erbjuder oändliga möjligheter att väcka din personliga stil till liv. De är idealiska för dig som vill ha en stark textur, en glänsande finish eller en voluminös look.
  • Mångsidighet: Produkterna passar alla hårtyper och stilar. Oavsett om du har rakt eller lockigt hår finns det lösningar för att tillgodose alla dina stylingbehov. Dessutom är produkterna enkla att använda och anpassar sig efter dina preferenser.

Vårt sortiment av TIGI Bed Head schampo och balsam

TIGI Bed Head erbjuder flera schampon och balsam som är utformade för att möta olika hårbehov och lägga den perfekta grunden för din stylingrutin. Här är några populära varianter:

  • TIGI Bed HeadBigger the Better: Detta schampo och balsam från TIGI Bed Head är utformat för att ge volym till fint och livlöst hår. Schampot rengör håret och avlägsnar överflödiga oljor och produktrester, medan balsamet återfuktar och ger en mjuk och smidig konsistens.
  • TIGI Bed Head Down n Dirty: detta schampo och balsam är perfekt för dig som vill ha en avslappnad, matt textur. Schampot rengör håret och ger det en grov och matt finish, medan balsamet återfuktar och förbättrar texturen för en naturlig stil med en matt finish.
  • TIGI Bed Head Colour Goddess: Detta schampo och balsam är speciellt framtagna för färgat hår. De skyddar hårfärgen och bevarar livfullheten, samtidigt som håret återfuktas på djupet och får näring. Schampot rengör skonsamt och bevarar färgstyrkan, medan balsamet återställer glansen och gör håret mjukt.

Dessutom ärTIGI Bed Head Manipulator den perfekta stylingpastan för att skapa textur och definition. Den ger stark stadga och en matt finish. Detta ger dig oändliga stylingalternativ.

Köp TIGI Bed Head på Salontotal.se

Med TIGI Bed Head kan du förvandla ditt hår och skapa en ny look varje dag. Oavsett om du vill ha en subtil förändring eller en djärv transformation, kommer dessa produkter att hjälpa dig att omfamna och hylla din egen unika stil.

Vanliga frågor om TIGI Bed Head

Vilka TIGI Bed Head-produkter passar bäst för min hårtyp?

Varumärket erbjuder olika hårvårds- och stylingprodukter för olika hårtyper och behov. Det är viktigt att titta på de specifika egenskaperna för varje produkt och välja utifrån din hårtyp och stylingpreferenser.

Hur använder jag TIGI Bed Head stylingprodukter för bästa resultat?

Stylingprodukterna kan appliceras på olika sätt, men det beror på vilken frisyr du vill ha. Vanligtvis rekommenderar vi att du applicerar produkterna i handdukstorkat hår och sedan stylar håret som du vill.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.