fri frakt från 780 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.4/5

TIGI Bed Head

TIGI Bed Head-serien står för kreativitet. Med ett brett utbud av olika schampon, balsam och stylingprodukter kan du skapa den hårlook du vill ha! Salontotal.se Handla dina favoritprodukter från TIGI Bed Head på !

Sortering

Per sida
Featured
Ingredienser
Kategori
  • visa allt
  • visa mindre
Pris

Kreativa hårprodukter

Med TIGI Bed Head-produkterna kan du skapa din önskade hårlook på nolltid. Vill du till exempel ge dina lockar mer definition eller skapa de mest varierande frisyrer? Då är dessa produkter precis rätt för dig. Ge en kreativ twist till din look och njut av en cool frisyr hela dagen. Produkterna passar för alla hårtyper och önskemål.

För män

TIGI Bed Head har även utvecklat en särskild linje för män. Med TIGI Bed Head For Men-produkterna är ditt hår alltid rätt. Denna linje består av ett fint schampo, balsam, vax, gel och en pasta. Vilken är din favoritprodukt? Wax Stick En av våra bästsäljare är , den har en härlig lavendeldoft och ger håret mer struktur och stadga.

Varför välja TIGI Bed Head?

Det finns faktiskt massor av anledningar till varför du skulle välja dessa hårvårds- och stylingprodukter. De testar inte produkterna på djur, har ett brett sortiment, produkterna har professionell kvalitet och fina förpackningar. Letar du efter produkter som hjälper dig att vårda skadat, kemiskt behandlat, blont, fint, torrt, lockigt eller färgat hår? Då behöver du inte leta längre, det här märket har vad du behöver och sätter en kreativ prägel på det.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.