fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4/5

TIGI Catwalk

TIGI Catwalk har utvecklats för frisörer, av frisörer och för dig! Denna serie föddes ur en passion för hår och mode. Letar du efter fina produkter som hjälper dig att ta hand om ditt hår samtidigt som du ger det den look du vill ha? Då är TIGI Catwalk vad du behöver. De har utvecklat de rätta produkterna för varje hårtyp och hårbehov.

Sortering

Per sida
Ingredienser
Kategori
  • visa allt
  • visa mindre
Pris

Produkterna från TIGI Catwalk sortimentet

Salontotal.se Handla dina favoritprodukter från TIGI Catwalk på och ge ditt hår den vård och styling det förtjänar! Produkterna är utvecklade med passion för de senaste hår- och modetrenderna. Är du redan bekant med TIGI Catwalk-produkterna?

  • Fashionista: Ett fint schampo och balsam för blekt hår. Produkterna ger näring och konditionerar håret och lyser samtidigt upp hårfärgen.
  • Oatmeal & Honey: Serien som är perfekt för torrt och skadat hår. Schampo, balsam och mask har en återfuktande och vårdande effekt på håret.
  • Curls Rock Amplifier: Ger mer definition till ditt lockiga och vågiga hår. Den återfuktar, vårdar och förbättrar hårets textur.
  • Root Boost: Sprayen som ger håret volym från roten. Lämplig för alla hårtyper.
  • Texturising Salt Spray: Ger mer textur, definition och kropp till håret.

Om varumärket

Varumärket står för kvalitet, innovation och kreativitet. Produkterna är speciellt utvecklade för att ta fram det bästa i ditt hår. Förutom TIGI Catwalk har detta varumärke också andra linjer, nämligen Bed Head och Bed Head for Men. Dessa omfattande produktserier består av hårvårds- och stylingprodukter. Välj de produkter som bäst passar ditt hår och njut av en vacker hårlook!

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.