fri frakt från 780 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.4/5

Tondeo klippare

En klippare från Tondeo kommer att förvåna dig med sin kvalitet och hållbarhet. Oavsett om du vill använda klipparen som professionell eller bara ta hand om ditt hår hemma har märket rätt klippare eller trimmer för alla. Njut av kvaliteten på en bra produkt och välj Tondeo klippare!

 

Sortering

Per sida
Pris

Tondeo ECO XP LITHIUM: tyst och utan vibrationer

En av märkets populära modeller är Tondeo ECO XP LITHIUM, och det är verkligen ingen tillfällighet. Det här verktyget är inte bara tyst, det har också låga vibrationer. Därför är det mycket behagligt att arbeta med den här klipparen. Produkten har en nydesignad laddningsstation och erbjuder förvaringsutrymme för upp till fem uppsättningskammar, som ingår i produkten. ECO XP LITHIUM kan användas på både nät- och batteridrift, vilket möjliggör flexibelt arbete.

Innovativt lättstädat snabbväxlingssystem med enkel rengöring

En av de stora fördelarna med Tondeo hårklippare är det innovativa lättrengörande snabbväxlingssystemet. Detta säkerställer att to hårklippare är mycket lätta att rengöra, utan krångel. Dessutom levereras varje enhet med en rengöringsolja för att hålla skärplattorna smidiga och se till att du alltid får bra resultat.

Arbeta hygieniskt med Tondeo rakhyvlar

Av hygieniska skäl är det viktigt att byta klippblad regelbundet. Skölj alltid själva rakhyveln under rinnande vatten efter användning och desinficera den vid behov. På så sätt säkerställer du att du alltid arbetar på ett hygieniskt sätt.

Välj en Tondeo-klippmaskin

Tondeo klippmaskiner är av hög kvalitet och hållbara! Den här enheten erbjuder många fördelar. Tänk till exempel på det innovativa snabbväxlingssystemet med enkel rengöring, de olika fästkammarna och den flexibla användningen som är möjlig. Beställ din klippare idag och upplev skillnaden själv!

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.