fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.9/5

Wella Blondor

Wella Blondor är en populär hårfärgsserie som är speciellt utformad för att skapa vackra blonda nyanser. Serien består av flera produkter, inklusive pulver, krämer och toners. Dessa produkter från Wella Blondor-serien används för att uppnå den önskade hårfärgen. Upptäck Wella Blondor-produkterna på Salontotal.se och ljusa upp ditt hår i olika nyanser.

 

Sortering

Per sida
Featured
Ingredienser
Kategori
Pris
  • visa allt
  • visa mindre

 

Produktlinjen Wella Blondor

Wella Blondor-serien består av flera produkter. Tillsammans skapar dessa produkter blonda nyanser. Oavsett om du vill ha extrema färgaccenter, ljusa höjdpunkter eller en naturlig blond effekt hjälper Wella Blondor-produkterna dig.

Blondor Multi Blonde Powder

En av produkterna i Blondor-sortimentet är Blondor Multi Blonde Powder. Detta är ett hårfärgningspulver som kan användas för att ljusa upp håret med upp till sju nyanser. Pulvret är berikat med proteiner och balsam för att skydda och vårda håret under blonderingen.

Blondor Freelights Emulsion

Wella Professionals Blondor Freelights Emulsion är väteperoxid som ska användas i kombination med Blondor-pulvret. Emulsionen finns i olika varianter, var och en med olika ljushetsskapande effekt. För mild ljusning är 6% bra, för extra ljusning är 9% näst bäst och för maximal ljusning är varianten 12% utmärkt. Freelights skapar en unik look som ser ut att vara skapad av sol, hav och vind.

Wella Professionals Blondor Extra Cool Blonde

Wella Professionals Blondor Extra Cool Blonde skapar en extra cool blond nyans. Get powder kan användas för att ljusa upp håret i upp till sju nyanser och är berikad med ingredienser som skyddar och vårdar håret.

Wella Professionals Blondor Seal & Care

Wella Professionals Blondor Seal & Care är en efterbehandling på blonda tjänster. Det är ett högglänsande balsam och vårdar håret efter användning av alla andra Blondor-produkter. Produkten vårdar håret och ger extra glans.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.