fri frakt från 780 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.4/5

Wella Professionals Colour Fresh

När du har färgat ditt hår vill du naturligtvis behålla färgen så länge som möjligt. Du kan uppnå detta perfekt med Colour Fresh-sortimentet från Wella Professionals. Denna serie består av ett brett utbud av ammoniakfria semi-permanenta hårfärgprodukter. Wella Color fresh-produkterna ger en levande färg och en intensiv glansboost.

Sortering

Per sida
Kategori
Pris

Wella Professionals Color Fresh hårfärg

Wella Color Fresh är ett brett sortiment av ammoniakfria halvpermanenta hårfärgsprodukter. Håll enkelt din hårfärg levande och längre med det fina Color Fresh-sortimentet.

Wella Professionals Color Fresh Skapa

Skapa ditt idealiska skräddarsydda färgresultat med Wella Professionals Tomorrow clear 60 ml färgning. Blanda färger från Create-sortimentet tillsammans för önskat färgresultat och för rätt färgintensitet. Du behöver ingen framkallare för den här hårfärgen! Använd Color Fresh Create Tomorrow clear för att göra färgen mindre intensiv. Wella Professionals Color Fresh Create-serien har en färg som är färgfadder som är sann till tonen och håller cirka 20 tvättar.

Wella Professionals Acid

Color Fresh är en halvpermanent färgning med ett surt pH. En perfekt kombination av omedelbart färgresultat och vårdande ingredienser. Color Fresh är fri från ammoniak. Denna mångsidiga produkt är idealisk att använda som färguppdatering mellan färgningar och för att förstärka livfulla färger. Håret får upp till 50 % mer glans.

Wella Professionals Perfection

Wella Professionals Perfecton by colour fresh är en speciell leave-in hårfärgprodukt. Den innehåller omedelbara färgämnen och ett vitaminkomplex för att ge livfull färg och glans till en professionell färgbehandling. Denna extremt mångsidiga produkt är idealisk att använda både som färguppdatering och som engångsfärg för till exempel en utekväll.

Wella Professionals Color Fresh Mask

Wella Professionals Color Fresh Mask är en pärlemorskimrande mask som neutraliserar och reducerar kopparfärg. Masken är idealisk för ljusare hårtoner för att bibehålla platinafinishen utan att drastiskt ändra tonen. Dessutom vårdar masken ditt hår så att det ser friskt ut! Masken hjälper dig att återuppliva din hårfärg samtidigt som den får ditt hår att kännas mjukt och friskt igen. Och allt detta med 0 % skador på ditt hår! Uppdatera blont till rött hår med Wella Professionals Color Fresh Mask för en naturlig highlight. Dessutom doftar maskerna gott och minskar hårbrott vid kammning.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.