fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4/5

Wella hårspray

När det gäller att skapa underbara frisyrer som håller hela dagen är Wella Hairspray oumbärlig. Wella är ett pålitligt varumärke inom hårvårdsindustrin och har ett brett sortiment. Med en Wella hårspray kan du enkelt styla ditt hår efter dina behov. Upptäck Wella hårspray på Salontotal.se och njut av den långa stadgan.

 

Sortering

Per sida
Wella Professionals
Featured
Problem med håret
Typ av gåva
Pris
  • visa allt
  • visa mindre

Olika hårspray från Wella

Oavsett om du vill ha en elegant uppsatt frisyr eller bara vill ge lite extra volym och stadga till din vardagslook: Wella har rätt hårspray för dig. Sortimentet omfattar olika typer som lätta och flexibla sprayer för naturlig stadga eller fastare lacker som ger långvarig kontroll utan att tynga ner håret.

Fördelar med Wellas hårlack

En stor fördel med dessa hårlack är att produkten är lämplig för alla hårtyper. Från fint och slätt hår till tjockt och lockigt hår. De ger inte bara stadga utan även skydd mot fukt, vilket gör din frisyr motståndskraftig även mot de mest fuktiga förhållanden. Dessutom har behållarna en fin finfördelning som ger en jämn täckning. Dessutom blir håret inte stelt eller klibbigt. Det betyder att du kan njuta av en frisyr med naturlig känsla hela dagen, utan att det ser ut som om den är full av produkt.

Använda Wella hårspray

Att använda Wella Hairspray är mycket enkelt. När du har stylat håret till önskad frisyr håller du hårsprayen ca 30 cm från huvudet och sprayar ett jämnt lager över håret. Börja vid rötterna och arbeta mot topparna för att se till att alla delar av din frisyr är täckta. För extra stadga kan du upprepa processen på specifika delar av håret. Låt hårsprayen torka i några sekunder innan du fixar till håret. Njut sedan av en vackert stylad frisyr som håller sig i form hela dagen, utan att förlora sin naturliga look.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.