fri frakt från 780 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.4/5

Wella Colour Mask

Med en Wella färgmask kan du hålla din hårfärg snygg. Detta beror på att masken hjälper till att återuppliva din hårfärg. Dessutom hjälper Wella färgmask dig att lämna ditt hår mjukt och friskt. Uppdatera blont till rött hår med en naturlig accent: Wella färgmasker ger lösningen. Dessutom orsakar hårfärgningen inga skador på ditt hår.

Sortering

Per sida
Wella Professionals
Hairtype
Pris

Vad är en Wella färgmask?

Wella färgmasker är en speciell serie hårvårdsprodukter som är utformade för att färga och vårda håret. På så sätt ger maskerna främst en färgboost. Wella färgmaskerna finns i flera olika nyanser och färger. Produkten kan ge håret en mer intensiv färg eller hjälpa dig att bibehålla hårfärgen mellan salongsbesöken.

Olika färger

Wella färgmasker finns i flera färger och nyanser. Wella Professionals Color Fresh Mask Caramel Glaze är till exempel till för personer som vill framhäva sitt blonda hår med en varm, karamellfärgad glöd. För personer med brunt hår är Wella Professionals Color Fresh Mask perfekt. Denna hårmask återupplivar mörkbrunt hår och ger det en rik, lyxig chokladnyans. Med Wella Professionals Color Fresh Mask Pearl Blond minskar du koppartoner i håret och återställer pärlemorfärgen i dina blonda lockar. Masken är idealisk för ljusare hårnyanser för att bibehålla platinafinishen utan att ändra tonen.

Användning av Wella färgmask

Wella färgmask är lätt att använda. Se först till att du har tvättat ditt hår och gör det handdukstorkat. Applicera sedan masken i fuktigt hår och låt den sitta i 5-10 minuter, beroende på önskad intensitet på färgen. Skölj sedan noggrant ur masken och torka håret. Styla håret och du kan gå ut igen med självförtroende.

 

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.