fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4/5

Wella Fusion

Hårvårdsserien Wella Fusion tar hand om skadat och skört hår. Wella Fusion-serien innehåller flera produkter, bland annat schampo, balsam, mask och leave-ins. Produkterna är berikade med bra ingredienser som gör att ditt hår börjar glänsa igen. Dessutom är produkterna skonsamma för håret och hårbotten. Upptäck Wella Fusion på Salontotal.se och låt ditt hår glänsa igen.

Sortering

Per sida
Featured
Typ av gåva
Kategori
Pris
  • visa allt
  • visa mindre

Ingredienser Wella Fusion

Wella Fusion-produkterna är en omedelbar och långvarig behandling för hårrestaurering. Den hjälper till att reparera skadat hår och förebygger brott. Detta beror delvis på de goda ingredienserna i Wellas produkter. Wellas produkter innehåller till exempel silkesaminosyror och mineraliserade lipider. Dessa ingredienser återställer omedelbart hårfibrerna på både mikro- och makronivå.

Produktlinjen

Wella Fusion-serien består av flera produkter: från schampo till masker. En stor fördel med produkterna är att de passar alla hårtyper. Särskilt skadat hår, som behöver extra vård, är lämpligt för produkterna. Genom att vårda ditt hår med Wella-produkter förhindrar du ytterligare brott och skador.

Wella Fusion Schampo

En av de mest populära produkterna är Wella Fusion Repair Shampoo. Detta schampo rengör håret skonsamt och hjälper till att reparera skadat hår. Formulan innehåller silkesmonoisyror och microlightolja som gör håret glansigt och mjukt. Schampot är dessutom lämpligt för färgat hår eftersom det bevarar färgen längre.

Wella Fusion Intense Repair Mask

Wella Fusion Intense Repair Masker är en djupt närande hårmask som specifikt tar hand om att reparera trasigt hår. Masken innehåller samma fantastiska ingredienser som schampot och balsamet i serien. På grund av den höga koncentrationen av ingredienser tränger den in väl. Resultatet är ett friskt, glänsande och starkt hår.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.