fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4/5

 

Wella Professionals Invigo Nutri-Enrich

Ge ditt hår en välnärande behandling med Wella Professionals Invigo Nutri-Enrich-produkter! Wella Invigo Nutri-Enrich-sortimentet innehåller djupt närande och återfuktande ingredienser som ser till att ditt hår är i toppskick; vackert mjukt och friskt hår!

Sortering

Per sida
Featured
Ingredienser
Kategori
Pris
  • visa allt
  • visa mindre

Invigo Nutri-Enrich från Wella

Invigo Nutri-Enrich är en närande och återfuktande serie för när du vill ge ditt hår en vårdande behandling. Denna Wella Invigo Nutri-Enrich-serie är berikad med oljesyra, panthenol, vitamin E och gojibär för att optimalt återfukta och ge näring till ditt hår med vitaminer, mineraler och peptider. För vackert och friskt hår, använd Wella Professionals Invigo Nutri-Enrich-produkter.

Köp Wella Professionals Invigo Nutri-Enrich hårvård

I Invigo Nutri-Enrich-sortimentet från Wella Professionals hittar du olika typer av hårvårdsprodukter, till exempel schampo, balsam och hårmasker. Dessa produkter hjälper till med vanliga hårproblem som orsakas av dålig näring och torrt hår. Men Wella Invigo Nutri-Enrich har också glanssprayer, hårserum och andra produkter som hjälper till med specifika hårproblem, som frissighet, statiskt hår, matt och torrt hår.

Invigo Nutri-Enrich Nutri Booster

Denna närings- och fuktbooster ger tråkigt och torrt hår vad det behöver för att förvandlas till strålande hår igen. Applicera denna spray före din mask eller ditt balsam och boosta vårdproduktens verkan.

Invigo Nutri-Enrich Nourishing Anti-Static Spray

Lider du av frissigt, statiskt och svårhanterligt hår? Chansen är stor att det behöver extra återfuktning och näring denna antistatiska spray ger näring åt håret och gör det smidigt igen och hjälper till att förebygga statiskt hår.

Invigo Nutri-Enrich Wonder Balm

Vill du ha omedelbart slätt och mjukt hår? Då behöver du Wonder Balm. Denna leave-in hjälper omedelbart till att mjuka upp och släta ut ditt hår, efter bara en användning! Du kan applicera den på topparna och längderna i fuktigt hår och sedan styla som vanligt!

Invigo Nutri-Enrich Deep Nourishing Shampoo

Detta närande schampo är hemligheten för torrt och stressat hår. Nourishing Shampoo ger håret näring och återfår dess fulla vitalitet, medan kombinationen av granatäpple, plommon och sorbet skapar en sann doftsensation.

 

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.