fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.9/5

Wella Oil Reflections

Med macedemiaolja och avokadoolja gör produkten torrt hår friskt, starkt och underbart mjukt igen: Wella Oil Reflections. Med produkterna från Wella Oil Reflections ser du till att frissigt hår hör till det förflutna. Med ett schampo, balsam och en hårolja är produktlinjen mycket bred. Upptäck produkterna från Wella Oil Reflections på Salontotal.se och glänsa med dina vackra glansiga lockar.

 

Sortering

Per sida
Ingredienser
Kategori
Pris

Wella Professionals Oil Reflections

Tack vare den utsökta sammansättningen av macedamiaolja och avokadoolja gör den torrt hår friskt, starkt och underbart mjukt igen. Dessutom gör den frissigt hår till ett minne blott. Efter användning kommer du att stråla med vackra glansiga lockar!

Wella Professionals Oil Reflections hårvårdsprodukter

  • Wella Professionals Oil Reflections Luminous Smoothening Oil är en mångsidig perfektionerande hårolja. Den ger smidighet och en vacker glansig effekt.
  • Liksom schampot innehåller Wella Professionals Oil Reflections Luminous Instant Conditioner vitt teextrakt och kameliaolja men även macadamiaolja. Dessa ingredienser ser till att håret blir mjukt och smidigt men också jämnat. Balsamet är en välsignelse för torrt hår och gör att det känns mjukt igen.
  • Wella Professionals Oil Reflections Light är en lättviktig och en snygg hårolja med lätt pärlemorisering för fint till normalt hår.
  • Wella Professionals Oil Reflections Luminous Reveal Shampoo är ett lätt fuktgivande schampo och skyddar keratinet i håret. Det ger håret mer spänst, en hälsosam look och en strålande glans!
  • Wella Professionals Oil Reflections Luminous Reveal Rebooster Mask ger intensiv hårvård och en vacker glans. Masken innehåller extrakt av vitt te, kamelia- och macadamiaoljor, precis som alla andra produkter i Luminous-serien.

Wella Oil Reflections produkter

Wella Oil Reflections-serien består av flera produkter. Dessa inkluderar ett schampo, balsam och en hårolja. Dessa produkter ger bäst resultat när de används tillsammans. I serien ingår även en hårmask för extra vård.

Användning av schampot

shampoo van Wella Oil Reflections är lätt att använda. Blöt ditt hår och applicera en liten mängd schampo i håret. Massera in det och låt verka en stund. Skölj sedan noggrant med vatten. Denna process kan göras om för att säkerställa att håret är ordentligt rengjort.

Användning av balsam

conditioner van Wella Oil Reflections ger mjukare hår. Denna produkt är också lätt att använda. Applicera en mängd i vått hår, främst i topparna. Låt det dra in en stund och skölj sedan ur. Nu kan du njuta av ditt mjuka hårstrå.

Användning av håroljan

Du kan skapa en glansig effekt med Wella Professionals Oil Reflections Luminous Smoothening Oil. Lägg 1-2 pumpar av produkten i händerna och applicera jämnt i längderna och framför allt i topparna av ditt hår. Produkten torkar naturligt och bekämpar frissighet i ditt hår.

Om Wella

Wella är ett världsberömt varumärke för hårvård och styling. Företaget tillverkar högkvalitativa produkter: från hårfärgningar till schampo och balsam. Wella samarbetar med professionella frisörer för att utveckla produkter som uppfyller kundernas behov. Varumärket har byggt upp ett starkt rykte för sin utmärkta kvalitet och hållbarhet.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.