fri frakt från 780 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.4/5

Wella schampo

Wella schampo är en av många produkter i Wellas sortiment. Schampona är skapade för alla typer av hårtyper och ändamål. Du kan till exempel välja mellan ett Wella volymgivande schampo, ett schampo mot mjäll eller ett djupt närande schampo. Produkterna är milda för hårbotten och vårdande för håret. Upptäck Wella-schampon och njut av ditt fräscha hårstrå.

Sortering

Per sida
Wella Professionals
  • visa allt
  • visa mindre
Hairtype
Featured
Ingredienser
Typ av gåva
Pris
  • visa allt
  • visa mindre

Typer av Wella Shampoo

Wella Professionals har släppt många olika typer av schampo i olika sortiment. Det finns ett matchande schampo i varje vårdlinje. Tack vare Wellas mångåriga erfarenhet är produkterna av god kvalitet och tar väl hand om ditt hår. Från ett schampo för extra volym till ett schampo för att behålla färgen längre: Wella har det.

Wella hårvårdsserier

Wella Professionals har släppt många olika typer av schampo i olika sortiment. Läs mer om några av Wellas hårvårdsserier och motsvarande schampon nedan.

Wella invigo Balance

Schampona från Wella invigo Balance Linjen består av vårdande ingredienser och uppfyller hårbottens behov. Efter användning känns håret och hårbotten rena, återfuktade och lättade. En stor fördel med detta schampo från Wella är att det passar alla hårtyper.

Wella Professionals Fusion

Produkterna i Wella Fusion-sortimentet är speciellt utvecklade för att reparera håret och skydda det från skador. Wella-schampot tränger djupt in i håret, återställer hårfibrerna och förhindrar att håret bryts av. Förutom schampot innehåller sortimentet även ett balsam, en hårmask och en leave-in. The Wella Professionals Fusion Intense Repair Shampoo är perfekt för personer som vill reparera sitt hår.

Wella Professionals Invigo Colour Brilliance

Ta väl hand om ditt färgade hår med hårvårdsprodukterna från Wella Invigo Brilliance-serien. Produkterna i den här serien består av en formula som hjälper till att skydda färgen och hålla den vacker längre. Schampot ger håret en vacker glans och är lämpligt för normalt, fint och färgat hår.

Wella Professionals Elements

Wella Elements shampoo är en av produkterna från Wellas mest skonsamma hårvårdsserie. Produkterna i denna linje gör att håret och hårbotten känns friska igen. Schampot gör håret smidigt och glansigt utan att påverka hårets fuktinnehåll. Ett stort plus med detta Wella schampo; produkterna från Elements hårvårdsserie innehåller inga silikoner, sulfater eller animaliska ingredienser.

Wella Invigo Enrich

Erbjud ditt hår fukt och näring med produkter från Wella Invigo Enrich-serien. Nutri-Enrich Deep Nourishing Shampoo har en rik formula och ger håret optimal näring. Schampot består av E-vitamin och är speciellt utvecklat för torrt eller stressat hår

Wella Professionals Nutricurls

Denna serie är speciellt utvecklad för lockigt hår. Schampot tar försiktigt bort orenheter och ger definition, näring och anti-friss. Låt dina lockar glänsa med 14509! För bästa resultat använder du ett Wella-schampo i kombination med ett Wella-balsam.

Användning av Wella schampo

Det är enkelt att använda Wella schampo. Se till att håret är vått och applicera Wella-schampot i en liten mängd på händerna. Massera försiktigt in schampot i håret och hårbotten och se till att det skummar ordentligt. Skölj sedan schampot med varmt vatten. Vid behov kan du upprepa detta igen. För bästa resultat rekommenderas att du använder schampot tillsammans med Wellas andra produkter.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.