fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.9/5

Wella torrschampo

Wella torrschampo är lösningen för att hålla håret i form längre mellan tvättarna. Wella torrschampo är lätt att använda och ger ditt hår en fräsch look. På Salontotal.se finns Wella torrschampo i flera storlekar. Upptäck produkten och njut av en fräsch look.

 

Sortering

Per sida
Wella Professionals
Pris

Använda Wella torrschampo

Wella torrschampo är lätt att använda. Först och främst är det viktigt att skaka flaskan ordentligt. Därefter kan du spraya produkten jämnt på hårrötterna. Se till att du håller flaskan på ett avstånd av cirka 30 centimeter. Du kan sedan massera torrschampot med fingrarna eller borsta håret för att fördela produkten. Torrschampot absorberar överflödigt talg och olja och ger ditt hår en fräsch och ren look.

Anledningen till torrschampo

Wella torrschampo är speciellt utformat för att ge håret en fräsch look mellan tvättarna. Det är ett bekvämt och snabbt alternativ till traditionell tvätt med vatten och schampo, som ofta är tidskrävande. Att tvätta håret ofta med schampo kan dessutom torka ut och skada håret. Torrschampo är dock inte en ersättning för tvätt med schampo. Däremot är det en idealisk lösning för att fräscha upp håret, så att tvätt kan skjutas upp ett tag.

Typer och storlekar

Salontotal.se har vi flera olika typer av Wella torrschampo. Vi har till exempel Wella Professionals EIMI Dry Me i vårt sortiment. En av ingredienserna i denna produkt är tapioka mjöl. Detta absorberar överflödigt fett. Dessutom ger detta torrschampo från EIMI-serien en matt textur. Wella torrschampo finns i olika storlekar: 180 ml och 65 ml.

 

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.