fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4/5

Wella SP hårmask

En hårmask är nödvändig för att ge håret en djupgående konditionering. Med en Wella SP-hårmask kan du ge ditt hår denna vård. Varumärket erbjuder professionella linjer som är skräddarsydda för din hårtyp och ditt hårproblem. Det finns inte mindre än 9 varianter av Wella SP hårmask. Så det finns garanterat en passande hårmask för din hårtyp!

Sortering

Per sida
Ingredienser
Pris

Wella SP hårmask

Oavsett om ditt hår är skadat eller har genomgått en färgbehandling ger en hårmask håret ett friskare utseende och en chans att återhämta sig. Wella SP anser att vackert och friskt hår kan uppnås med en personlig och långsiktig hårrutin.

Hur använder du en Wella SP hårmask?

För att hårmasken ska absorberas på bästa sätt är det viktigt att först rengöra håret med ett matchande Wella SP-schampo. Se till att schampot sköljs ur ordentligt innan du applicerar hårmasken. Torka sedan håret med handduk och applicera masken. Fördela hårmasken över hårets längder och toppar och låt verka i 5-10 minuter. Skölj sedan ur ordentligt igen. Använd därefter ett Wella SP-balsam för att stänga hårkubbarna och låsa in hårmaskens näringsämnen i håret.

Populära hårmasker

Hydrate Mask: När ditt hår känns stelt och torrt behöver ditt hår rätt återfuktning. Den här masken ser till att ditt hår är djupt återfuktat samtidigt som den skyddar det från att torka ut. Det känns därför mjukare direkt efter användning.

Repair Mask: Skadat hår kan kännas igen på sitt tråkiga utseende och frissighet. Genom att djupkonditionera med Repair Mask kan du skydda ditt hår från framtida skador och befintliga skador repareras omedelbart av denna starka hårmask.

Colour Save Mask: När du har färgat ditt hår vill du naturligtvis behålla det så länge och vackert som möjligt. Genom att ta väl hand om det med Color Save Mask kan du bevara denna ljushet och glans i ditt hår.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.