fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4/5

Wella SP schampo

Wella SP är ett världsberömt varumärke för hårvårdsprodukter, inklusive Wella SP schampo. Tack vare varumärkets mångåriga erfarenhet har Wella många kvalitetsprodukter i sitt sortiment. Wella schampo finns i många olika varianter och passar för olika hårtyper och hårbehov. Upptäck Wella SP-schampon på Salontotal.se och njut av ditt rena och välvårdade hår.

 

Sortering

Per sida
Featured
Hårbottenproblem
Ingredienser
Pris

Typer av Wella SP schampo

Wella SP-schampon är utformade för att vårda, tvätta och ge näring åt håret. Det finns flera schampon tillgängliga, vart och ett för att tillgodose specifika behov. Till exempel finns Wella SP-schampon i sortimentet för mer volym, återhämtning, återfuktning och särskild vård efter att ha varit i solen. Volumize Shampoo är speciellt framtagen för att ge fint och livlöst hår en volymboost. Produkten innehåller ingredienser som bomullsextrakt och risprotein som stärker och ger volym till håret. Använd Repair Shampoo för att reparera skadat och trasigt hår. Detta schampo innehåller silkesaminosyror och microlightolja som ger reparation och skyddar mot ytterligare skador.

Fördelar Wella SP Shampoo

En stor fördel med Wella schampot är att det passar många hårtyper, typer och färger. I Wella-serien finns speciella schampon för personer med blont hår och för färgat hår. Silver Blond Shampoo ger dina blonda lockar en extra boost. Wella är också det rätta valet för en skonsam rengöring. Wella SP Luxe Oil Keratin Protect Shampoo tvättar håret skonsamt och dess ingredienser ger hårvård inifrån och ut.

Andra hårvårdsprodukter från Wella SP

Förutom schampon erbjuder Wella SP även andra hårvårdsprodukter som balsam, hårmasker och stylingprodukter. Alla Wella-produkter är utformade med kvalitet och effektivitet i åtanke och passar för olika hårtyper och hårbehov. Wella SP Balance Scalp Energy Serum skapar vitalt och starkt hår.

 

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.