fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4/5

Hårfibrer

Om du lider av håravfall rekommenderar vi hårfibrer. Dessa är nämligen mycket effektiva när det gäller att kamouflera håravfall. Hårfibrerna fäster i håret, gör kala fläckar osynliga och ger håret ett fylligare utseende. Om du har tunnare hår kommer hårfibrer att få det att se bättre ut på nolltid!

Sortering

Per sida
Featured
Ingredienser
Kategori
Pris
  • visa allt
  • visa mindre
Varumärke

Tips för användning av hårfibrer

Att applicera hårfiber i håret och sedan styla det på rätt sätt kräver ibland lite övning. Därför har vi listat några tips som gör det snabbare och enklare för dig att njuta av ett fylligt hår:

  • Torrt hår: Eftersom fibrerna fäster i håret genom statisk elektricitet rekommenderar vi att du applicerar hårfibrerna först när håret är helt torrt. Detta säkerställer optimal vidhäftning och förhindrar att fibrerna klumpar ihop sig.
  • Färg: Vi har hårfibrer i olika färger, så det är viktigt att välja rätt. Om det behövs kan du blanda färger för att komma så nära din naturliga färg som möjligt.
  • Mängd: För att avgöra hur mycket hårfiber du behöver måste du experimentera lite. Vi avråder ändå från att använda för många fibrer för att uppnå ett naturligt resultat. Dessutom beror det på dina personliga preferenser, hårets skick, färgen och så vidare. Börja med små bitar och lägg till lite varje gång.
  • Verktyg: Salontotal.se På , säljer vi flera verktyg som är användbara för att applicera fibrerna. Hairline Optimizer Tool Kit Vi har till exempel en , som gör att du kan skapa en naturlig hårlinje, eller en komplett med allt du behöver.
att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.