fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.1/5

Hårfibrer

Om du lider av håravfall rekommenderar vi på Salontotal.se hårfibrer. Detta beror på att de är mycket effektiva när det gäller att kamouflera håravfall. Hårfibrerna fäster sig i håret, vilket gör kala fläckar osynliga och ger håret en fylligare look. I frisörvärlden kallas det också för hårkamouflage eller hårkikare. Om du har tunnare hår kommer hårfibrerna att göra det bättre på nolltid! Vi säljer dessa praktiska fibrer från två märken: Hairfor2 och Toppik. Ta fram det bästa i ditt hår med dessa vackra produkter från Salontotal.se.

Sortering

Per sida
Featured
Ingredienser
Kategori
Pris
  • visa allt
  • visa mindre
Varumärke

Tips för att använda hårfibrer

Att applicera hårfibrer i håret och sedan styla det ordentligt kräver ibland lite övning. Därför har vi listat några tips som gör det snabbare och enklare för dig att få ett fullt hårhuvud:

  1. Torrt hår: Eftersom fibrerna fäster på håret genom statisk elektricitet rekommenderar vi att du inte applicerar hårfibrerna förrän håret är helt torrt. Detta garanterar optimal vidhäftning och förhindrar att fibrerna klumpar ihop sig.
  2. Färg: Vi har hårfibrer i olika färger, så det är viktigt att välja rätt färg. Vid behov kan du blanda färgerna för att komma så nära din naturliga färg som möjligt.
  3. Kvantitet: För att avgöra hur mycket hårfibrer du behöver måste du experimentera lite. Vi rekommenderar ändå att du inte använder för många fibrer för att få ett naturligt resultat. Dessutom beror det på dina personliga preferenser, hårets kondition, färgen och så vidare. Börja med små bitar och lägg till lite mer varje gång.
  4. Verktyg: På Salontotal.se säljer vi flera verktyg som är användbara för att applicera fibrerna. Vi har till exempel en Hairline Optimiser, som gör det möjligt att skapa en naturlig hårlinje, eller en komplett verktygslåda med allt du behöver.

Köp hårfibrer på Salontotal.se

Med hårfibrer från Salontotal.se behöver du inte vara lika osäker på ditt håravfall och eventuella synliga fläckar som följer med det. Gå genom livet med självförtroende med ett fullt hår. Beställ hårfibrer idag och dra nytta av alla våra fördelar. Om du beställer före kl. 22.00 söndag till fredag kan du få dina favoritprodukter levererade redan nästa dag. Och om du beställer för 35 euro eller mer behöver du inte betala för fraktkostnader. Har du frågor om en produkt eller annat? Kontakta då vår kundtjänst. Den är tillgänglig måndag till fredag från 9:00 till 21:00 och lördag från 10:00 till 16:00. Vi hjälper dig gärna!

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.