fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.9/5

Hälsoprodukter

Vitaminer, oljor eller munkapslar: alla är hälsoprodukter. På Salontotal.se hittar du olika produkter för din hälsa. Dessa hälsoprodukter stöder människors hälsa. Dessutom har vi många produkter som hjälper till med spädbarnens hälsa. Utforska Salontotal.se:s sortiment nu och njut av hälsoprodukterna.

Sortering

Per sida
Ingredienser
Kategori
Pris
  • visa allt
  • visa mindre
Varumärke
  • visa allt
  • visa mindre

Vad är hälsoprodukter?

Hälsoprodukter är inte läkemedel, utan produkter som omfattas av varulagen. Det finns två typer av produkter: för internt bruk och för externt bruk. Vitaminer och kosttillskott är exempel på produkter för internt bruk. Salvor och krämer hör till produkter för utvärtes bruk.

Varför hälsoprodukter?

Det finns olika produkter i Nederländerna, t.ex. vitaminer, mineraler, kosttillskott, örtpreparat och homeopatiska medel. Dessa produkter är utformade för att stödja hälsan och minska symptomen. Det är viktigt att veta att dessa produkter inte är läkemedel och att användningen av dem inte ersätter en hälsosam livsstil.

Hälsoprodukter för spädbarn

På Salontopper har vi också många hälsoprodukter för barn. Vi har bland annat babyservetter och krämer. Klorane Baby Liniment är till exempel en produkt för att vårda huden runt blöjan. Det är en fuktgivande och närande produkt som minskar irriterad hud. Klorane Baby Eryteal 3-in-1 Blöjbytessalva är också en kräm mot blöjutslag för alla hudtyper som lugnar och skyddar huden och ger den tid att återhämta sig.

Veganska hälsoprodukter

Veganska produkter finns också på Salontotal.se. Det är produkter där inga djur har använts vid tillverkningen. På vår webbplats kan du filtrera efter produkter som är veganska. Vi har också babyprodukter som är veganska. Vi har även andra veganska produkter som smink och schampo.

Beställning av hälsoprodukter från Salontotal.se

Letar du efter hälsoprodukter? Ta då en titt på vårt breda sortiment. Dessutom kan du beställa produkter med många fördelar på Salontotal.se. Om du beställer produkterna söndag-fredag före kl. 22.00 gör vi vårt bästa för att leverera paketet hem till dig nästa dag. Dessutom får du gratis leverans från 35 euro. Vår kundtjänst är tillgänglig för alla dina frågor från måndag till fredag från 9:00 till 21:00. Vi hjälper dig gärna!

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.