fri frakt från 780 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.4/5

Färgningstillbehör

Färgtillbehör är vad du behöver för att färga håret och förändra din look. Med rätt färgtillbehör kommer din hårfärgning att bli en succé. Från en tubpress och glasögonskydd till en färgomrörare och hudskydd, du har kommit till rätt ställe för färgtillbehör på Salontopper. Utforska vårt sortiment och njut av bekvämligheten under färgningsprocessen.

Sortering

Per sida
Kategori
Pris
  • visa allt
  • visa mindre
Varumärke
  • visa allt
  • visa mindre

Oumbärliga tillbehör för målning

När du målar behöver du flera olika produkter. Först och främst är det viktigt att ha färgen, en färgbricka och en pensel. Med dessa verktyg kan du blanda hårfärgen och applicera den exakt. En borste med mjuka strån gör det enkelt att glida genom håret. Dessutom kan du använda en mixer som Framar Mighty Mixer för att blanda hårfärgen. För extra hjälp finns det flera andra tillbehör som kan hjälpa dig.

Tillbehör för skyddande färg

För att förhindra att färgen hamnar på huden eller kläderna kan du använda skyddande färgtillbehör. Till exempel Remover Wipes som ser till att du kan ta bort färg där den inte ska vara. Dessutom kan du använda Skin Protection för att skydda din hud från färgen. När du har personer med glasögon i stylingstolen är det bra att använda Comair Spectacle Protectors. De håller glasögonbenen rena under färgningsprocessen.

Funktionella tillbehör

Förutom de skyddande färgtillbehören finns det olika funktionella färgtillbehör. Till exempel kan Indola Colour Scoop hjälpa dig att tillsätta exakt innehåll i blandningen. Dessutom hjälper Comair Tubepress dig att pressa ut färgtuber.

Professionell användning och hemmabruk

Salontoppers färgtillbehör är lämpliga för både professionella frisörer och hemmafrisörer. Tillbehören hjälper dig att framgångsrikt färga håret i önskad modell. Oavsett om du ändrar en hel hårfärg eller satsar på några highlights: tillbehören hjälper dig.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.