fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.1/5

Stil borste

En stilborste är en borste med uppvärmda borststrån. Du borstar ditt hår och det är genast stylat. Tycker du att det är för mycket arbete att räta ut ditt hår med en plattång? Då är en rakborste lösningen för dig! Det har aldrig varit enklare att räta ut håret. Är du intresserad av en rakborste? Då är Salontotal.se rätt plats för dig. Vi hjälper dig gärna att hitta rätt verktyg för att styla ditt hår.

Sortering

Per sida
Featured
Kategori
Pris
Varumärke

Hur en stilborste fungerar

En stilborste kan ses som en plattång och en borste i ett. Det är bara enklare att använda en stilborste. Du borstar igenom håret och det blir genast rakt. Låt först apparaten värmas upp till önskad temperatur. Du kan ställa in detta själv, hur trevligt är det inte! Är apparaten uppvärmd till önskad temperatur? Då kan du börja använda den direkt. Se till att ditt hår är utredd innan du gör det genom att använda en vanlig hårborste. Innan du börjar platta håret är det viktigt att använda värmeskydd. Detta skyddar håret från värmen från verktyg och eventuella skador. Dela sedan upp håret i flera sektioner så att borsten kan komma igenom håret bättre. Du kommer snart att se att din egen hårstruktur förändras till rakt hår. Du kan också mycket enkelt räta ut håret vid rötterna med en rakborste. På så sätt blir håret enkelt och snabbt rakt och slätt.

Hårborstarna i apparaten värms upp, vilket gör varje hårstrå rak och slät. Det är dock viktigt att välja rätt temperatur i förväg. Undvik att skada eller bränna håret. Har du fint, tunt och/eller skadat hår? Då är det bäst att välja en temperatur på 120 grader till högst 150 grader. Har du ganska normalt hår? Då är en temperatur mellan 150 och 190 grader lämplig. Temperaturer över 200 grader rekommenderas endast för lockigt eller ostyrigt hår, men prova alltid några grader lägre först. Innan du använder den ska du läsa igenom manualen noggrant. Detta beror på att varje enhet kan ha en något annorlunda funktion. Är du redan förväntansfull över en stilborste?

Bästa stilborsten

Letar du efter den bästa stilborsten? På Salontotal.se har vi flera olika penslar i vårt sortiment. En av våra bästsäljare är ghd Glide Hot Brush. Detta är en borste med en uppvärmningstid på endast 90 sekunder. Den har keramisk värmeteknik, automatiskt viloläge och en kabellängd på 2,7 meter. Du kan också använda den här borsten för att styla extensions och peruker.

Det är också viktigt att rengöra din stilborste regelbundet. Detta gör du när enheten har svalnat. Ta bort alla lösa hårstrån som fastnat i borsten med händerna eller en kam. Du kan också rengöra den med en fuktig trasa mellan borstarna. Med rätt underhåll kan du ha glädje av ditt favoritverktyg under lång tid.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.