fri frakt från 780 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.4/5

Kadus

Kadus produkter erbjuder dig ett komplett sortiment: du kan vända dig till dem för vård, styling och färgning! Kadus investerar i en hållbar framtid tillsammans med salonger och konsumenter och erbjuder dem endast de bästa produkterna. Detta återspeglas i produkter som Kadus Styling Finish Lock It Extreme Strong Spray. När du applicerar sprayen märker du omedelbart en spektakulär stadga med en hållbarhet på upp till 24 timmar! Handla alla Kadus-produkter på Salontotal.se före kl. 22.00 och du får dina produkter nästa dag! Läs mer >>

Sortering

Per sida
Hairtype
Kategori
  • visa allt
  • visa mindre
Pris
  • visa allt
  • visa mindre

Professionella Kadus hårprodukter

Letar du efter professionella hårprodukter? Kadus Professionals produkter gör aldrig någon besviken och är mycket populära inom frisörbranschen. Varumärket tror på enkelhet och att hålla saker och ting små, eftersom de tror att kreativitet föds ur enkelhet. Varumärket anser också att kamrater är den bästa källan till utbildning och inspiration. Kadus är ett Wella-märke och har varit en viktig del av branschen i många år! I sortimentet hittar du schampo, balsam, finishspray, hårtonic och leave-in balsam. Ta en snabb titt och handla alla Kadus Professional-produkter på Salontopper.

Kadus Velvet olja

En av de mest köpta produkterna är Kadus Velvet Oil. Denna läckra hårolja hjälper till att reparera och omstrukturera alla hårtyper. Dessutom erbjuder Velvet Oil perfekt lättviktig styling för fint hår! Oljan ser också till att ditt hår inte skadas när du stylar det med värmeverktyg, eftersom oljan också fungerar som värmeskydd. Fördela en till två pumpningar på längden och topparna av håret och skölj inte ur oljan. Oljan kan appliceras på både handdukstorkat hår och skapar vackert närat, friskt och glänsande hår! Förutom Velvet Oil erbjuder varumärket en komplett linje baserad på Velvet Oil! Förutom oljan finns det alltså även Oil Shampoo, Oil Conditioner och Oil Treatment! Du kan också njuta av glänsande hår tack vare den kompletta Velvet Oil-serien.

Köp Kadus-produkter på Salontopper

Vill du prova Kadus hårprodukter själv? På Salontopper är vi åtminstone hjärtligt glada, så vi rekommenderar definitivt dessa läckra produkter! Om du beställer före kl. 22.00 söndag till fredag gör vi vårt bästa för att leverera ditt paket redan nästa arbetsdag! Och om du beställer för 35 euro eller mer betalar du inga fraktkostnader alls. Har du frågor om en produkt eller annat? Vänligen kontakta vår kundtjänst. De är tillgängliga måndag till fredag från 9:00 till 21:00 och lördag från 10:00 till 16:00. Vi hjälper dig gärna!

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.