fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.1/5

Kadus

Kadus produkter ger dig ett komplett utbud: du kan använda dem för vård, styling och färgning! Kadus investerar i en hållbar framtid med salonger och med konsumenter, och erbjuder dem bara de bästa produkterna. Detta återspeglas i produkter som Kadus Styling Finish Lock It Extreme Strong Spray. Efter applicering av sprayen märker du omedelbart en spektakulär stadga med en hållbarhet på upp till 24 timmar! Läs mer >>

Sortering

Per sida
Hairtype
Featured
Problem med håret
Ingredienser
Kategori
  • visa allt
  • visa mindre
Pris
  • visa allt
  • visa mindre

Professionella hårprodukter från Kadus

Letar du efter professionella hårprodukter? Kadus Professionals produkter gör dig aldrig besviken och är mycket populära inom frisörbranschen. Varumärket tror på enkelhet och att hålla saker små, eftersom de anser att kreativitet föds ur enkelhet. Varumärket anser också att kamrater är den bästa källan till utbildning och inspiration. Kadus är ett Wella-varumärke och har varit en stapelvara i branschen i flera år! I sortimentet hittar du schampon, balsam, finishsprayer, hårtonics och leave-in-balsam. Ta en snabb titt och handla alla Kadus Professional-produkter på Salontotal.se.

Kadus sammetolja

En av de mest köpta produkterna är Kadus Velvet oil. Denna utsökta hårolja hjälper till att reparera och omstrukturera alla hårtyper. Velvet Oil ger också perfekt lättviktsstyling för fint hår! Oljan ser också till att ditt hår inte skadas vid styling med värmeverktyg, eftersom oljan också fungerar som ett värmeskydd. Fördela ett till två pump på hårets längder och toppar och skölj inte ur oljan. Oljan kan appliceras i både handdukstorkat hår och skapar vackert närat, friskt och glänsande hår! Förutom Velvet Oil erbjuder varumärket en komplett linje baserad på Velvet Oil! Förutom oljan finns alltså även Oil Shampoo, Oil Conditioner och Oil Treatment! Njut också av glänsande hår tack vare den kompletta Velvet Oil-linjen.

 

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.