fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.8/5

Ga.Ma

GA.MA har strävat efter att producera professionella skönhets- och stylingverktyg i mer än 40 år. Varumärkets hårtorkar, plattänger och andra produkter erbjuds i mer än 50 olika länder. Kvaliteten på produkterna är av största vikt för GA.MA. Sortimentet omfattar plattänger, hårklippare, hårborstar och hårtorkar. Upptäck GA.MA:s professionella produkter på Salontotal.se. Läs mer >>.

 

Sortering

Per sida
Kategori
  • visa allt
  • visa mindre
Pris
  • visa allt
  • visa mindre

GA.MA verktyg för hårstyling

GA.MA:s hårstylingverktyg är lätta att använda och har en snygg design. Varumärket värdesätter hur deras produkter används. De fina handtagen och strömlinjeformade formerna säkerställer bekväm och enkel styling. Produkterna är lämpliga för hemmabruk och salongsarbete.

Trimmers och rakapparater

Varumärkets trimmers och rakapparater är de perfekta verktygen för hårvård. Med specialteknik och bra material ger de en utmärkt användarupplevelse. Oavsett om det gäller att skapa snygga skägg, trimma konturer eller släta ut ansiktet: GA.MA:s trimmers och rakapparater är pålitliga och enkla att använda. De kombinerar funktionalitet med en elegant, bekväm design och är idealiska för både professionell användning och daglig grooming hemma.

Plattänger och hårtorkar

GA.MA är känt för sina stylingprodukter, inklusive plattänger och hårtorkar. Dessa stylar håret utan ansträngning. Med temperaturkontroll, bland andra funktioner, erbjuder varumärkets plattänger den perfekta jämnheten utan att skada ditt hår. Hårfönarna ger ett kraftfullt luftflöde för snabb torkning av håret. På så sätt ser hårtorkarna till att ditt hår inte blir frissigt.

Om varumärket

GA.MA är ett ledande varumärke inom hårvårdsbranschen. Det är känt för sitt breda utbud av stylingverktyg. Med många års erfarenhet och specialteknik erbjuder varumärket olika produkter, inklusive plattänger, hårtorkar och locktänger. Dessa professionella verktyg ger utmärkt prestanda och säkerställer vackra resultat. Oavsett om du vill ha slätt, lockigt eller voluminöst hår har GA.MA de rätta verktygen för att uppfylla alla dina stylingbehov. Med varumärket kan du upptäcka kvalitet och skapa den perfekta looken utan ansträngning.

Beställ GA.MA från Salontotal.se

Vill du styla ditt hår med stylingverktyg från GA.MA? Eller vill du hellre ändra din look med en rakapparat från märket? Beställ den då från Salontotal.se för att få massor av fördelar. Har du någon fråga? Vår kundtjänst hjälper dig gärna!

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.