fri frakt från 780 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.4/5

Självbränna

Kan du inte få en fin solbränna? En självbrännare är den perfekta lösningen. Produkten är lätt att applicera och ger dig en hälsosam hy som håller länge. Självbrännare ger snabbt det önskade resultatet; du blir vackert brun på nolltid!

Sortering

Per sida
Kategori
Varumärke
  • visa allt
  • visa mindre

Bränn dig utan sol med självbränna

En självbränna är lätt att applicera och torkar snabbt utan att lämna irriterande märken. Efter applicering med en självbrynshandske, låt produkten dra in en stund och du kan genast njuta av en jämn solbränna. Bruna produkter utan sol är otroligt populära, säkra för huden och ger en färg som håller länge. Alla kommer att undra vilket tropiskt resmål du har åkt på semester till!

Den bästa självbrynet

På Salontotal hittar du de bästa självbrännarna och du kan välja mellan solspray, lotion, olja, kräm eller mousse. Vilken sort du väljer är upp till dig, det beror bara på vilken sort du tycker bäst om att använda! Effekten är olika för varje produkt:

  • En solspray fungerar mycket snabbt och lämnar inga ränder på huden. Tack vare sprayens mikrosprayer kan du applicera produkten mycket jämnt.
  • En solkräm ger dig inte bara en fin solbränna, utan återfuktar också din hud. Lotioner är rika på fuktgivande ingredienser som gör att din hud ser frisk och vackert solbränd ut.
  • En solmousse är en lätt produkt och därför mycket lätt att applicera. En mousse absorberas snabbt av huden och är idealisk för svåra områden på kroppen, till exempel armhålor och vader.
  • En sololja ger en snabb, återfuktande och smutsfri solningsrutin. En olja ger huden en vacker glöd utöver en solbränna.
  • En solkräm ger huden intensiv näring. Är du redo för en fin solbränna, men är din hud väldigt torr? Välj sedan en solkräm.

Det är enkelt att applicera självbränna med en självbrynshandske. Med en solningshandske kan du sprida produkten gradvis utan att smutsa ner händerna.

Självbrynande ansikte

Självbränna för ansiktet skiljer sig från vanlig självbränna. Huden i ansiktet är tunnare än kroppshinnan, så en vanlig version är ofta för intensiv för ansiktet. Lyckligtvis kan du hitta mycket fina självbrännare speciellt för ansiktet hos Salontotal , som Bare By Vogue Williams Face Tanning mist eller (Product link|24660|TanOrganic Facial Self Tan Oil}.

Ofta ställda frågor

Hur länge håller självbrynet?

Effekten av varje självbränna varierar och hur länge den förblir synlig. Hur länge produkten räcker står ofta på förpackningen eller i bruksanvisningen.

Hur fungerar självbranning?

Självbrännare innehåller nästan alltid DHA. Detta ämne reagerar med hudens översta lager och verkar i upp till sex timmar så snart det kommer i kontakt med huden. Efter 6 timmar är din solbränna synlig och du kan njuta av en vacker solbränna.

Hur lång tid behöver självbrynet för att verka?

Självbrännarens blötläggningstid beror på vilken typ av självbrännare du har. Till exempel har en solkräm en annan blötläggningstid än en solspray. Läs därför alltid noga igenom instruktionerna innan du använder den.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.