fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4/5

Självbruner

Har du svårt att få en fin solbränna? En självbrännare är den perfekta lösningen! Produkten är lätt att applicera och ger dig en hälsosam hy som håller länge. En självbrännare ger snabbt önskat resultat; du får en härlig solbränna på nolltid. läs mer >

Sortering

Per sida
Kategori
Varumärke
  • visa allt
  • visa mindre

Solbränna utan sol med självbrunare

En självbrännare är lätt att applicera och torkar snabbt, utan att lämna irriterande fläckar. Efter applicering med en självbrännarhandske låter du produkten dra in en stund och du kan direkt njuta av en jämn solbränna. Brun utan sol-produkter är otroligt populära, säkra för huden och ger en färg som håller länge. Alla kommer att undra vilken tropisk destination du åkte på semester till!

Du kan läsa allt om vår självbrännare i bloggen Självbrännare: den bästa lösningen för en sommarglöd!

Den bästa självbrännaren

Salontotal.se Här hittar du den bästa självbrunaren och du kan välja mellan solspray, lotion, olja, kräm eller mousse. Vilken du väljer är upp till dig; det beror helt på vilken du gillar bäst! Effekten skiljer sig åt mellan olika produkter:

  • En tanningspray verkar mycket snabbt och lämnar inga ränder på huden. Tack vare sprayens mikrostrålar kan du applicera produkten mycket jämnt.
  • En tanning lotion ger inte bara en fin solbränna utan återfuktar också huden. Lotioner är rika på fuktgivande ingredienser, vilket gör att din hud ser frisk och vackert solbränd ut.
  • En tanning mousse är en lätt produkt och därför mycket lätt att applicera. En mousse absorberas snabbt av huden och är idealisk för besvärliga områden på kroppen, t.ex. armhålor eller vader.
  • En tanningolja ger en snabb, återfuktande och kladdfri tanningrutin. En olja ger huden en vacker lyster utöver en solbränna.
  • En solkräm ger intensiv näring till huden. Är du redo för en fin solbränna men din hud är väldigt torr? Välj då en solkräm.

Att applicera självbränna är enkelt med en självbrännarhandske. Med en tanning mitt kan du sprida produkten gradvis utan att smutsa ner händerna.

Självbränna ansikte

En självbrännare för ansiktet skiljer sig från en vanlig självbrännare. Huden i ansiktet är tunnare än huden på kroppen, så en vanlig version är ofta för intensiv för ansiktet. Salontotal.se Bare By Vogue Williams Face Tanning mist TanOrganic Facial Self Tan Oil Lyckligtvis kan du hitta mycket fina självbrännare speciellt för ansiktet på s, till exempel den eller den .

 

Vanliga frågor och svar

Nedan följer de vanligaste frågorna om hur självbrännare fungerar och hur man använder dem.

Hur länge håller självbrännaren?

En självbrunare håller vanligtvis i sig mellan 3 och 7 dagar, beroende på olika faktorer. Varaktigheten beror på självbrännarens kvalitet, hudens förberedelser, appliceringsteknik och hudvård efter appliceringen. Regelbunden återfuktning och mild exfoliering kan förlänga självbrännarens livslängd. Exponering för vatten, svettning och gnuggning kan göra att självbrunaren bleknar tidigare.

Är självbrännare dåligt för huden?

I allmänhet är självbrännare säkert för huden och anses vara ett alternativ till solen eller solarium. Självbrännare innehåller vanligtvis inte skadliga ämnen som UV-strålar, men vissa människor kan uppleva allergiska reaktioner. Det är viktigt att självbrännare används enligt anvisningarna och att de testas före användning. Dessutom hjälper regelbunden återfuktning till att få bästa möjliga resultat utan att skada huden.

Hur fungerar självbrunare?

Självbrännare innehåller en aktiv ingrediens som kallas dihydroxyaceton (DHA), som reagerar med de döda hudcellerna på hudytan. DHA skapar en reaktion som ger upphov till pigment som ger huden en solbränna. Denna reaktion varar vanligtvis i flera timmar och resulterar i en naturligt tonad hud. Effekten förblir synlig i flera dagar eftersom de döda hudcellerna gradvis flagnar av. Det är viktigt att applicera självbrännare jämnt och exfoliera för att få ett mer långvarigt resultat.

Den bästa självbrunaren?

Vad som är den bästa självbrunaren varierar beroende på personliga preferenser och hudtyp. Populära märken som Bondi Sands får ofta beröm för sin kvalitet. Appliceringsmetoden varierar också från en självbrännare till en annan. Välj en självbrännare som passar önskat färgdjup, hudtyp och appliceringsmetod. Genom att läsa recensioner och följa anvisningarna hittar du den självbrännare som passar dina behov.

Hur får man bort självbrännare från händerna?

Har du fått självbrännare på händerna? Lyckligtvis finns det flera sätt du kan ta bort det! Om du redan har försökt tvätta händerna "normalt" kan du prova att använda citronsaft. Den innehåller naturliga blekande egenskaper. Bakpulver blandat med vatten kan också fungera som ett milt slipmedel. Om dessa metoder inte fungerar kan du överväga att använda en självbrännarborttagare som är speciellt utformad för att ta bort rester av självbrännare.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.