fri frakt från 780 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.1/5

Hårmask

Letar du efter en produkt som ger ditt hår en extra boost? Då är en bra hårmask vad du letar efter! Du använder en hårmask en eller två gånger i veckan som extra vård utöver ditt schampo och balsam. Vi har ett brett sortiment av bra hårmasker för att kunna erbjuda alla en passande produkt. Använd våra filteralternativ för att hitta den bästa hårmasken för din hårtyp.

Sortering

Per sida
Hairtype
Featured
Problem med håret
Kategori
  • visa allt
  • visa mindre
Pris
  • visa allt
  • visa mindre
Varumärke
  • visa allt
  • visa mindre

Använda en hårinpackning

En hårmask är en välkoncentrerad hårprodukt som ser till att ditt hår får intensiv vård inifrån och på så sätt får en riktig boost. Du kan därför inte jämföra detta med ett balsam. Ett balsam är mindre intensivt och tar främst hand om utsidan av ditt hår. En hårmask har en fylligare konsistens och verkar djupare in i håret. Den kan alltså återfukta, stärka, mjukgöra, reparera eller ge näring åt ditt hår. Vid användning känns håret mjukt och ser glansigt ut. En oumbärlig produkt i ditt badrum.Du applicerar hårmasken efter att du använt ditt schampo och före ditt balsam. Ta önskad mängd av masken och applicera på hårets längder och toppar. Applicera den inte vid hårrötterna, eftersom det kan leda till att ditt hår blir fetare snabbare.Inblötningstiden varierar per produkt och märke, så läs noga igenom instruktionerna om hur produkten ska användas innan du använder den. Är blötläggningstiden över? Skölj då masken ordentligt.För bästa resultat ska du använda en hårmask en eller två gånger i veckan.Använder du redan en mask i din hårvårdsrutin?

Den bästa hårmasken

Det finns många olika typer av masker. Du kan välja en mask som passar alla hårtyper, men du kan också anpassa den till din hårtyp. Det finns till exempel olika masker för afrohår, skadat hår, blont hår, kemiskt behandlat hår, tjockt hår och många fler hårtyper. Men vad är den bästa hårmasken? Använd våra filteralternativ för att enkelt söka efter den produkt som passar bäst för ditt hår.

Köp hårmask på Salontotal.se

Salontotal.se har vi ett stort utbud av hårmasker. Från succéprodukter som Kérastase Resistance Maque Force Architecte, Wella SP Luxe Oil Keratin Restore Mask, Matrix Total Results A Curl Can Dream Mask och många fler. Om du beställer din favorit hårmask på Salontopper.se före 23:59 (från söndag till torsdag kväll) kommer din beställning att levereras imorgon. På fredagar levereras beställningar som görs före 22:00 i morgon. Tillsammans med vår partner PostNL gör vi vårt yttersta för att hålla den leveranstid som utlovats till dig om produkten finns i lager. Om din beställning är 35 euro eller mer skickar vi din beställning gratis.

Om du har frågor om en produkt eller om något är oklart kan du alltid kontakta vår kundtjänst. Vår kundtjänst är tillgänglig måndag-fredag från 09:00 till 21:00 och lördag från 10:00 till 16:00. Gå till kontakt för att se telefonnummer och e-postadress. Vi hjälper dig gärna!

Ha så roligt när du handlar på Salontotal.se!

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.