fri frakt från 780 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.3/5

Hårmask

Letar du efter en produkt som ger ditt hår en extra boost? Då är en bra hårinpackning det du söker! Du använder en hårinpackning en eller två gånger i veckan som extra vård utöver schampo och balsam. Vi har ett brett utbud av bra hårmasker för att kunna erbjuda alla en lämplig produkt. Använd våra filteralternativ för att hitta den bästa hårmasken för din hårtyp.

Sortering

Per sida
Hairtype
Featured
Kategori
  • visa allt
  • visa mindre
Pris
  • visa allt
  • visa mindre
Varumärke
  • visa allt
  • visa mindre

Använda en hårinpackning

En hårmask är en välkoncentrerad hårprodukt som ser till att ditt hår får intensiv vård inifrån och på så sätt får en riktig boost. Du kan därför inte jämföra detta med ett balsam. Ett balsam är mindre intensivt och tar främst hand om utsidan av håret. En hårmask har en fylligare struktur och verkar djupare in i håret. Den kan alltså återfukta, stärka, mjukgöra, reparera eller ge näring åt håret. Efter användning känns håret mjukt och ser glansigt ut. En oumbärlig produkt i badrummet.Du applicerar hårmasken efter schampot och före balsamet. Ta en önskad mängd av masken och applicera den på längderna och topparna av håret. Applicera den inte vid hårrötterna, eftersom det kan leda till att håret blir fetare snabbare.Inblötningstiden varierar beroende på produkt och varumärke, så läs noga igenom instruktionerna om hur produkten ska användas innan du använder den. Är blötläggningstiden över? Skölj sedan masken väl.För bästa resultat, använd en hårmask en eller två gånger i veckan.Använder du redan en mask i din hårvårdsrutin?

Den bästa hårmasken

Det finns många olika typer av masker. Du kan välja en mask som passar alla hårtyper, men du kan också anpassa den till din hårtyp. Det finns till exempel olika masker för afrohår, skadat hår, blont hår, kemiskt behandlat hår, tjockt hår och många fler hårtyper. Men vad är den bästa hårmasken? Använd våra filteralternativ för att enkelt söka efter den produkt som passar bäst för ditt hår.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.