fri frakt från 780 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.4/5

Hårinpackning

Letar du efter en produkt som ger ditt hår en extra boost? Då är en hårinpackning det du letar efter! Du använder en hårinpackning en eller två gånger i veckan som extra hårvård utöver ditt schampo och balsam. Vi har ett brett utbud av fantastiska produkter som passar alla. Använd våra filteralternativ för att hitta den bästa hårmasken för din hårtyp.Njut av ditt välvårdade hår!

Sortering

Per sida
Hairtype
Featured
Problem med håret
Ingredienser
  • visa allt
  • visa mindre
Typ av gåva
Kategori
  • visa allt
  • visa mindre
Pris
  • visa allt
  • visa mindre
Varumärke
  • visa allt
  • visa mindre

Hur använder man en hårinpackning?

Tvätta först håret innan du använder en mask. Applicera sedan masken i fuktigt hår och koncentrera dig på längderna och topparna. Du kan kamma masken genom håret för att se till att den är jämnt fördelad. Låt masken verka under rekommenderad tid, vilket vanligtvis är mellan 5 och 20 minuter, beroende på produkt. Skölj väl med vatten och njut av ett välvårdat, återfuktat hår med förbättrad glans och textur!

Varför är det bra att använda en hårinpackning?

Ditt hår får en riktig boost av en hårinpackning. Ditt hårs behov avgör naturligtvis vilken boost ditt hår får. Till exempel kan ditt hår återfå fräschör och hälsa när det tidigare var grovt och sprött. Men att använda en hårinpackning rekommenderas också när du har friskt hår. Yttre påverkan, som till exempel solen, påverkar tyvärr ditt hår. Det är en extra produkt för bästa vård. Den passar bra ihop med olika schampon och balsam.

Olika typer av hårmasker

Det finns olika typer av masker tillgängliga för olika behov. Återfuktande masker är idealiska för torrt hår, medan återställande masker stärker skadat hår. Färgbevarande masker bevarar livfullheten i färgat hår och volymgivande masker ger tunt hår extra fyllighet. Välj en hårinpackning som passar dina specifika hårbehov för optimal vård och resultat.

Vanliga frågor och svar

Hur ofta kan jag använda den?

Använd en hårinpackning en gång i veckan eller enligt rekommendationerna för den specifika produkten. Det är ett utmärkt komplement till din vanliga hårrutin för att ge dina lockar djupvård och reparera dem från skador.

Hur fungerar en hårinpackning?

En hårinpackning innehåller närande ingredienser som tränger djupt in i dina lockar. Den återfuktar, ger näring och reparerar skadat hår. Ingredienserna i masken arbetar tillsammans för att stärka ditt hår, minska frissighet och ge det en hälsosam glans.

När ska jag applicera hårmasken?

Applicera hårmasken efter att du tvättat håret. Applicera masken i fuktigt hår för optimalt näringsupptag och avsluta sedan med balsam.

Hur länge ska en hårinpackning verka?

Låt hårmasken verka i ca 5 till 10 minuter. Vissa masker kan ta längre tid, så läs alltid instruktionerna på förpackningen. Använd tiden till att slappna av och njut av en minispa-stund för ditt hår!

Ska jag skölja ur produkten?

Instruktionerna på förpackningen talar om för dig hur du bäst utformar produkten. Vår steg-för-steg-plan ovan nämner att du bör skölja ur en hårinpackning. Detta är viktigt så att du tar bort överflödig produkt. Om du föredrar en produkt som du inte behöver skölja ur är det bättre att välja en leave-in.

Vilken hårinpackning är bäst?

Vilken hårinpackning som är bäst beror på din hårtyp och dina behov. Välj en mask som är särskilt utformad för din hårtyp, oavsett om det är torrt, skadat, lockigt eller fint hår. Prova olika märken och formulas för att ta reda på vilken mask som fungerar bäst för dina lockar. Du kan också alltid fråga Salontotal.se om råd!

Vad är en hårinpackning?

En hårinpackning är en intensiv behandling för ditt hår. Den är vanligtvis tjockare och rikare än ett vanligt balsam och innehåller närande ingredienser som oljor, proteiner och vitaminer. Syftet är att ge håret näring och fukt på djupet och göra det friskare och vackrare.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.