fri frakt från 780 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.4/5

Sköljning av färg

En färgsköljning har många fördelar. Du drabbas knappast av utväxt, eftersom färgen bleknar mer och mer efter flera tvättar. På så sätt kan du också prova olika färger oftare! Gillar du inte färgen? Sedan är det ute igen med bara några få tvättar. Efter att ha sköljt håret känns det friskare än när du färgade det och det glänser också mer.

Sortering

Per sida
Kategori
Pris
Varumärke

Sköljning av hårfärg

Med en sköljning lägger du pigment i håret och kan skapa varmare eller kallare nyanser. Detta pigment tvättas ur håret efter tre till sex tvättar. Den innehåller mycket mindre aggressiva ingredienser än hårfärgningsmedel och är därför skonsammare för ditt hår. Är ditt hår till exempel väldigt skadat efter många färgningar, men du vill ändå ha en fräsch och ny färg? Välj sedan en sköljning och ditt hår kommer att tacka dig!

Vill du behålla din färg så länge som möjligt? Då rekommenderar vi att du är försiktig med klorerat vatten och solljus. Både klorerat vatten och solen bleknar din färg och du kommer snart att se mindre av den. Ta väl hand om ditt hår genom att till exempel återfukta det med en fin hårinpackning, så kan du njuta av din nya vackra hårfärg länge.

Färgsköljning hos frisören

En färgsköljning används ofta i frisörsalongen. Frisören använder den bland annat för att korrigera hårfärgen och göra den helt enligt dina önskemål. Det finns olika typer som en frisör kan använda. Det finns till exempel en stark och en svag sköljning; en stark sköljning håller i många tvättar, medan du tvättar ut en svag sköljning efter 3 till 10 tvättar. Förutom de som finns hos frisören finns det även fina färgsköljningar för hemmabruk!

En bra färgsköljning

Det är viktigt att välja en färgsköljning av god kvalitet så att färgen blir bra och du kan njuta av resultatet längre. Förutom en färgsköljning finns det också fina färgbalsam och färgmasker, bland annat för att ge håret en fin färgtoning. Förutom färgpigmenten har ett färgbalsam och/eller en färgmask också mycket vårdande egenskaper och du använder dem som vanliga balsam och masker. Tack vare en färgbalsam eller färgmask får du imponerande resultat med minimal ansträngning.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.