fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4/5

Naïf

Naïf har snabbt etablerat sig som ett pålitligt varumärke inom hudvård. Det är känt för sina naturliga ingredienser, sin hållbara strategi och sina produkter som är skonsamma motbåde huden och planeten.

Sortering

Per sida
Naïf
Featured
Problem med håret
Hudtyp
 • visa allt
 • visa mindre
Hudtillstånd
Ingredienser
 • visa allt
 • visa mindre
Typ av gåva
Kategori
 • visa allt
 • visa mindre
Pris
 • visa allt
 • visa mindre

 

Ursprunget till Naïf

Naïf grundades med idén att hudvårdsprodukter ska vara rena och enkla , fria från onödiga tillsatser och skadliga ingredienser. Grundarna, två pappor, kände att det fannsen brist på naturliga och säkra hudvårdsprodukter för spädbarn och barn. Detta ledde tillatt Naïf föddes: ett varumärke som fokuserar på de små barnens välbefinnande med produkter som tar hand om både huden och miljön.
Naïf tror på naturens kraft, vilket är anledningen till att produkterna innehåller naturliga
ingredienser som är effektiva och säkra för huden. Naïfarbetar för hållbarhet genom miljövänliga förpackningar och varumärket arbetar ständigt för attminska sitt koldioxidavtryck .Naïfs engagemang för transparens och hållbarhet återspeglar dess ansvar för planeten och framtida generationer.

Naïf fokuserar på naturliga ingredienser

Naïf väljer ingredienser som respekterar och vårdar huden. Från lugnande
bomullsfröolja till återfuktande avokadoolja, varje ingrediens är noggrant utvald utifrån dess fördelar för huden. Naïf är fritt från SLS/SLES, parabener och mineraloljor och garanterar produkter som är säkra för alla hudtyper, inklusive spädbarns känsliga hud.

Naifs babyvårdsserie

Naifs babyvårdsserie är speciellt utvecklad för den känsliga huden hos spädbarn och små barn. Dessa produkter håller huden mjuk och smidig och ger ett bra skydd. Med naturliga ingredienser som bomullsfröolja och sötmandelolja erbjuder varumärket skonsam vård som respekterar och bevarar hudens naturliga oljor. Oavsett om du badar eller tar hand om känslig babyhud efter byte, erbjuder Naïfs babyprodukter skonsam vård som hjälper till att minska rodnad och irritation.

Naïfshudvårdsrutin

Naïf erbjuder produkter för både unga och gamla. Kolla in vår hudvårdsrutin för din egen hud.

 • Naïf Face Circular Face Scrub: Detta är en mild men effektiv ansiktsskrubb som avlägsnar döda hudceller och lämnar huden fräsch och rengjord. De cirkulära skrubbpartiklarna är inte bara bra för din hud, utan även för planeten. Produkten stimulerar cellförnyelsen utan att irritera eller torka ut huden, vilket resulterar i en slät och mjuk hud. Den är idealisk för veckovis användning för att rengöra och förnya huden på djupet. Regelbunden exfoliering hjälper till att minska orenheter och förfina porerna. Förbättra din övergripande hudstruktur
  enkelt med denna skrubb.
 • Naïf Face Cleansing Face Wash: Det är en mild men grundlig rengöring som effektivt tar bort smuts och sminkrester. Detta utan att skada hudbarriären. Produkten är fylld med naturliga ingredienser som vårdar och återfuktar huden. Den hjälper till att neutralisera deskadliga effekterna av fria radikaler, t.ex. luftföroreningar. Den håller huden mjuk och smidig.
 • Naïf Face Nurturing Day Cream: Denna skyddande dagkräm är en fuktgivande formula speciellt framtagen för ansikte, hals och dekolletage. Under dagen ger den skydd mot skadliga
  skadliga UV-strålar. Produkten är berikad med SPF och antioxidanter som återfuktar huden samtidigt som den skyddar mot för tidigt åldrande. Den är perfekt för daglig användning och ger enmjuk och smidig hud.
 • Naïf Face Nurturing Night Cream: Denna återuppbyggande nattkräm stödjer hudens naturliga reparationsprocess under natten. Den återfuktar, förnyar och vårdar huden. Användden varje natt så att du vaknar med mjuk och åter fuktad hud.Den hjälper till att minska tecken på trötthet och stöder den naturliga hudbarriären. Din hud kommer att sefräsch och utvilad ut.

Du hittar Naif-produkter på Salontotal.se

Naif utmärker sig genom sitt fokus på naturlighet, kvalitet och hållbarhet. Produkterna är inte bara skonsamma och säkra för ung hud, utan också för vår planet. Upplev den skonsamma, naturliga vård som varumärket har att erbjuda. Oavsett om du letar efter en Naif bodylotion eller solkräm: Salontotal.se har allt.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.