fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.9/5

Kemon

Kemon är ett italienskt hårvårdsmärke som är känt för sina innovativa och högkvalitativa produkter. Företaget tillverkar ett brett sortiment av hårprodukter, från schampo och balsam till stylingprodukter och hårfärger. Kemon hårprodukter är utformade för att stärka och reparera håret och innehåller ofta naturliga ingredienser som arganolja, keratin och växtextrakt. Produkterna är speciellt utformade för att tillgodose de specifika behoven hos olika hårtyper, från normalt till lockigt hår. Upptäck fördelarna med detta läckra märke i sortimentet Salontotal.se nu! Läs mer >>

Sortering

Per sida
Featured
Problem med hårbotten
Ingredienser
Typ av gåva
Kategori
  • visa allt
  • visa mindre
Pris
  • visa allt
  • visa mindre

Kemon och hållbarhet

Kemon har sitt ursprung i Italien 1959. Varumärket har bidragit till utvecklingen av det italienska skönhetsbegreppet i mer än 50 år. Det gör de genom att utveckla professionella hårprodukter som inspirerats av naturen. Kemon främjar en hållbar livsstil och de åtgärder som varumärket vidtar är alltid naturliga och medvetna val. Ett exempel är att varumärket slösar mindre vatten i produktionen genom att använda en anläggning som kräver mindre vatten och inte heller använder kemikalier. Kemon använder endast återvunnet, oblekt papper och i närheten av fabriken har varumärket omvandlat 20 hektar mark till ekologiskt jordbruk.

Populära produkter

Kemon's innovativa teknik och utveckling återspeglas i produkternas höga kvalitet. Populära produkter från Kemon är Hair Manya Hi Density Control, Hair Manya Sea Salt Spray och Hair Manya Fix Gum. En annan populär och välkänd produkt är Hair Manya Hi Density Body Building Cream. Detta är en mycket fin och välkänd stylingkräm som ger ditt hår fasthet och ger bra vård. Applicera krämen i vått hår och vänta tills den tränger in. Styla sedan ditt hår och du behöver inte oroa dig för ditt hår resten av dagen. Kemon-produkterna är snygga, tar hand om ditt hår och gör det vackert.

Köp Kemon hårprodukter på Salontopper

Vill du också se vacker ut med Kemon-produkter? Då rekommenderar vi definitivt att du köper dina favoriter hos Salontopper! Om du beställer före kl. 22.00 söndag till fredag gör vi vårt bästa för att leverera ditt paket redan nästa arbetsdag! Och om du beställer för 35 euro eller mer betalar du inga fraktkostnader alls. Har du frågor om en produkt eller annat? Kontakta vår kundtjänst. De är tillgängliga måndag till fredag från 9:00 till 21:00 och lördag från 10:00 till 16:00. Vi hjälper dig gärna!

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.